Artikkeli 49, kuva 1

Arttu Raittinen HJS:n riveihin

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on tehnyt kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen Tampereen Ilveksen organisaatiosta siirtyvän Arttu Raittisen (s. 2000) kanssa. Nuori hyökkääjä esiintyi edukseen joulukuussa pelatussa harjoitusottelussa FC Hakaa vastaan.

Varusmiespalveluksen Panssariprikaatissa aloittanut Raittinen pelasi viime kaudella Tampereen Ilveksen A-junioreiden riveissä SM-sarjaa, sekä esiintyi myös Kakkosessa pelaavan Ilves/2:n paidassa. Siirrolta HJS:n riveihin Arttu odottaa murtautumista miesten tasolle.

– Pelaajana haluan aina voittaa, on kyseessä harjoitukset tai peli. Uskon, että tuon joukkueeseen omalla panoksellani voittamisen asennetta. Vahvuuksiani ovat 1 vs 1 pelaaminen sillä olen fyysinen ja nopea pelaaja.

– Tavoitteeni on auttaa joukkuetta pelaamalla mahdollisimman paljon ja tekemällä maaleja. Uskon, että HJS on minulle oikea paikka tässä vaiheessa, sillä valmennus on ammattitaitoista ja olosuhteet ovat huippuluokkaa kehittyä pelaajana.

– Joukkueessa on todella hyvä henki ja uudet pelaajat on otettu vastaan erittäin lämpimästi.

Artikkeli 58, kuva 2 (1)

Arttu Raittinen siirtyy HJS:n riveihin Ilveksen organisaatiosta

 

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen saadessaan uuden työkalun joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

– Arttu tulee laadukkaasta valmennuksesta ja tiedämme mitä saamme hänen myötään joukkueeseen. Pelaajana hän tuo fyysisellä pelityylillään ja nopeusominaisuuksillaan hyvän lisän agressiiviseen prässipelaamiseemme. Hakaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa annettujen näyttöjen perusteella luvassa on kiireisiä hetkiä vastustajien puolustukselle sarjassa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ