Artikkeli 41, kuva 1

Atlantis vahvempi Pullerilla

HJS - Atlantis 0 - 2 (0-0)

HJS jäi Atlantiksen jalkoihin keskiviikon harjoitusottelussa lauantaina. Kotijoukkueen pelistä jäi tällä kertaa puuttumaan sille tyypillinen laadukas ja organisoitu prässipelaaminen ja pidemmät pallonhallintajaksot. Valkopaitaisella kotijoukkueella oli ottelussa omat paikkansa, varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla jolloin Eemeli Raittinen ja Karzan Jawanmiri kolisuttelivat vierasjoukkueen maalin kehikoita. Lisäksi Ossi Lehtosella oli ottelun lopulla hyvä paikka, mutta laukaus suuntautui reilusti maalin yli.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen antoi tunnustusta Atlantiksen suoritukselle ja löysi oman joukkueen tekemisestä parannettavaa erityisesti puolustuspelaamisen valmiudessa.

- Parempi voitti, Atlantis oli terävämpi ja pystyi hyödyntämään maalipaikkansa.

- Meillä oli pelissä muutama parempi jakso, jossa olisimme itsekin voineet tehdä sen ensimmäisen maalin. Kokonaisuutena meidän syöttötyöskentelyyn ja sitä kautta hyökkäyspelaamisen jäi silti parantamisen varaa.

- Puolustuspelissä meillä oli jonkin verran haasteita sijoittumisessa ja sen takia jouduimme juoksemaan kotiinpäin enemmän kuin oli tarkoitus.

 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ