hjs-lare-4

Lauri Hakanen peluuttaa harjoitusottelussa suurta rinkiä

 

Kenraaliharjoitus JäPS:n kanssa

HJS pelaa tänään kello 16.00 harjoitusottelun Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä Säästöpankki Areenalla.
Ottelu toimii Kakkosen Cupin kenraaliharjoituksena, sillä ensi lauantaina HJS kohtaa Cupin 2.kierroksella voittajan tänään pelattavasta otteluparista TPV-Ilves-Kissat.
Päävalmentaja Lauri Hakanen peluuttaa ottelussa laajaa rinkiä joukkueen valmistautuessa kilpailukauden avaukseen:
”Saatiin järjestettyä pikavauhtia uusinta JäPS:n kanssa kun molemmilla suomen cupin peli on vasta helmikuun puolella ja molemmat hakivat tähän viikonloppuun vielä peliä. Lähdemme otteluun melko samanlaisista lähtökohdista, eli laajalla joukkueella. Pari pelaajaa on sivussa pienten vammojen takia ja heitä kuntoutetaan ensi viikon cup-ottelu tähtäimessä.
Tänäänkin luvassa on uusia kokeiluja harjoitusviikon päätteeksi ja yritämme saada harjoitusottelusta kaiken hyödyn irti. Joukkueen rakentaminen ja monipuolisempi pelaaminen on tänäänkin teemana.”
HJS:n kokoonpano tämän päivän otteluun:
Eero Viljanen
Antti Katajisto
Elmeri Supperi
Valtteri Paananen
Miika Paussu
Joona Dyster
Prince Mokuma
Kasimir Arminen
Karzan Jawanmiri
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Santeri Stenius
Martin Kauppinen
Matti Nokkonen
Jaakko Moisio
Simo Paakkanen
Otto Kautto
Sulo Aalto
Oskari Luoma
Leevi Ahola
Tomy Nurmesniemi
Sampsa Hälvä
Seuraava ottelu

Kakkosen Cupin toisen kierroksen ottelu lauantaina 6.2. kello 16.00 Säästöpankki Areenalla.

Ottelu pelataan ilman yleisöä.

 

 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ