DSC_3406 Lempinen Eemeli

Eemeli Lempinen vahvistaa HJS:n yritysmyyntiä

Kuva: Marko Tammela / Hämeenlinnan Kuvapalvelu

Eemeli Lempinen vahvistamaan yritysmyyntiä

HJS Hämeenlinnan toimiston uusin vahvistus on Eemeli Lempinen, joka aloittaa yritysmyyjänä. Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa juniorivuodet pelanneelle Eemelille seura on tuttu toimintaympäristö ja aktiivisena paikallisen jalkapallon ystävänä viestintää pääaineenaan Vaasan yliopistossa lukeva Eemeli valikoitui useiden hakijoiden joukosta seuran yritysmyyjäksi.

HJS kasvatista edustusjoukkueen taustoille

Urheiluperheestä lähtöisin olevalle Eemelille seuratyö ja elämä urheilun parissa on tullut tutuksi. Omalla panoksellaan hän haluaa olla mukana mahdollistamassa kasvattiseuran selvitytymistä korona-ajan tuomista haasteista.

- Olen 24 ikävuoden kynnyksellä oleva nuori sekä nälkäinen lupaus tähän HJS organisaatioon. Opiskelen Vaasan Yliopistossa Viestintätieteiden kandidaatti- ja maisteriohjelmassa ja tarkoituksenani on saada kandidaatinpaperit ulos yliopistolta ensi syksyn aikana.

- HJS on ollut itselläni suuressa roolissa tähänastisessa elämässäni ja olenkin kolunnut juniorivuoteni A-juniori-ikään asti HJS riveissä ja hetken palloilin Härmän riveissä, kunnes polvivammat päättivät urani kentän puolella. Tästä huolimatta hämeenlinnalainen jalkapalloilu sekä HJS on ollut itselleni tärkeä palanen omaa elämääni ja minut on voinut bongata näiden vuosien aikana monesti mm. Kaurialan hulppeilta lehtereiltä!

- HJS on eteenpäin pyrkivä organisaatio, mikä lisää omaa motivaatiotani työtä kohtaan. Haluan olla mukana auttamassa puitteiden hämeenlinnalaisen jalkapallon hyväksi, jotta tulevaisuudessa jalkapalloa pelataan täällä mahdollisimman korkealla tasolla – Haluan olla mukana viemässä paikallista jalkapalloa – Kohti unelmia.

- Tällä hetkellä se tapahtuu myynnin ja markkinoinnin puolella ja toivottavasti tulevaisuudessa myös muilla tavoilla. – Se mitä ne muut tavat ovat, jäävät nähtäväksi tuonnempana, mutta tarkoituksenani on olla seuratyössä mukana pidempäänkin.

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan pandemia-aika on urheiluseurojen varainhankinnalle haasteelista aikaa, mutta juuri siksi Dahlman korostaa myynnin ja markkinoinnin olevan tärkeät panostuksen kohteet.

-Urheiluseurojen haasteet tässä hetkessä ovat suuret, mutta vahvistamalla myyntivoimaa toimistolla pystymme varmistamaan jatkossakin riittävät resurssit huippujalkapallon jatkuvuudelle Hämeenlinnassa.

- Eemelin työnkuva painottuu meidän projektimyyntiin sekä uusasiakashankintaan. Lisäksi viestinnän alan osaajana hänestä tulee olemaan iloa meidän viestinnän kehittämisessä jo alkavalle kaudelle.

- Eemelin ja Eeron myötä meillä on voimavaroja kontaktoida laaja-alaisesti alueen yrityksiä sekä luoda HJS Hämeenlinnasta entistä houkuttelevampi toimija yritysten silmissä.

Eemelin tavoitat:

050 5525660
eemeli.lempinen@hjs.fi

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ