DSC_3432 Raittinen Eemeli

Eemeli Raittinen siirtyy HJS:n valkoiseen paitaan Tampereen Ilveksen Veikkausliigamiehistöstä

Eemeli Raittinen HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseura vahvistaa joukkuettaan Eemeli Raittisen (s.2000) siirtyessä Tampereen Ilveksen Veikkausliigajoukkueesta Hämeenlinnaan kauden 2021 kattavalla sopimuksella. Raamikas hyökkääjä on kahden edellisen kauden aikana 15 ottelua Veikkausliigaa ja oli myös mukana nostamassa FC Hakaa syksyllä 2019 Ykkösestä Veikkausliigaan. Ilveksen kakkosjoukkueessa Raittinen on osunut 11 kertaa 27 ottelussa. Ilveksen kasvatilla on myös minuutteja Eurooppaliigan karsinnoista kasvattajaseuransa riveissä viime kaudelta hänen pelattuaan Shamrock Roversia vastaan.

Mahdollisuus vastuuseen ja laadukas toiminta toivat Hämeenlinnaan 

Sopimuksensa Ilveksen kanssa purkanut Eemeli siirtyy Hämeenlinnaan hyvillä mielin ja vakuuttui seuran olevan oikea askel hakea läpimurtoa.

- Olen kuullut seurasta paljon hyvää, täällä on laadukas valmennus ja harjoitusten laatu ei häpeä liigatasoon verrattuna ollenkaan. Tämä on hyvä paikka pelaajalle ponnistaa urallaan eteenpäin ja seuralla on hyvä eteenpäin menevä projekti käynnissä, johon on ilo tulla mukaan.

- Kaurialassa on ollut kiva pelata vierasjoukkueen paidassa, mutta on hienoa päästä ison kotiyleisön eteen. Lupaan, että yleisö näkee taitavan ja älykkään hyökkäyspään pelaajan joka haluaa ja osaa tehdä maaleja.

Ammattilaiskentille tähtäävän Eemelin mukaan joukkue on erittäin iskukykyinen ja kokoonpanossa on laajalti laatua sarjatasolle.

- Ensi vaikutelma joukkueesta on erittäin positiivinen. Joukkueessa on useita eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joka pitää harjoitusten laadun ja tekemisen tason korkealla.

- Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta henkilökohtaisella panoksella saavuttamaan sarjan kärkisijat. Samalla haluan tehdä lopullisen läpimurron.

- Toivottavasti saamme tosipelit pian käyntiin ja yleisöä Kaurialaan mahdollisimman paljon. Tästä tulee hyvä kausi meille kaikille!

Eemeli Raittinen vaihtaa Ilveksen keltaisen nutun HJS:n valkoiseen kaudelle 2021

Kuva: Jimi Soinila

Uusi työkalu valmennuksen pakkiin

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen hykerteli tyytyväisyydestä neuvotteluiden onnistuttua Raittisen ja Ilveksen kanssa pelaajan siirtymisestä. Hakasen mukaan Raittisen myötä joukkueen hyökkäyspeliin saadaan lisää monipuolisuutta.

- Valmennus on erittäin tyytyväinen uusimpaan vahvistukseen! Nuoresta iästään huolimatta Eemeli on pelannut jo hyvän määrän otteluita Veikkausliigassa sekä Kakkosessa ja Suomen Cupissa. Keskinäisissä otteluissamme viime kaudella näimme myös sen laadun, mitä hän pystyy tuomaan joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

- Monipuolisena hyökkääjänä Raittinen pystyy pelaamaan niin target-hyökkääjän roolia, kuin laidalla sekä kärjen alapuolella. Isokokoisena pelaajana hänen mukanaan tulee myös lisää voimaa erikoistilanteisiin.

- Meillä on erittäin hyviä kokemuksia Ilveksen organisaatiosta siirtyvistä pelaajista. Eemeli on kurinalainen joukkuepelaaja, jolta löytyy koon lisäksi myös vauhtia sekä taktista osaamista ja halu päättää hyökkäyksiä. Laadukkaasta ympäristöstä siirtyvänä pelaajana hän on heti valmis ja nyt meidän on autettava häntä sopeutumaan meidän pelityyliimme, jotta saamme mahdollisimman paljon iloa irti Eemelistä heti kauden alkaessa.

Joukkue viimeistelyä vaille valmis

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan joukkueessa on tällä hetkellä riittävästi laatua pelaamaan sarjan kärkisijoista, mutta verkot ovat vielä vesillä täsmävahvistusten osalta.

- Raittisen myötä meillä on hyökkäyspäähän yksi sarjan monipuolisimmista ja vaarallisimmista kalustoista. Tällä joukkueella pystymme pelaamaan pisteistä kaikkia sarjan joukkueita vastaan, mutta särkymävaraa meillä ei vielä ole kokoonpanossa. Lisäksi A-nuorten SM-sarjan uusi kilpailumuoto tarkoittaa sitä, että emme voi täydentää kokoonpanoa juurikaan nuorista pelaajista tällä kaudella.

- Sarjassa pelataan tänä vuonna todella tiiviiseen tahtiin, joten pyrimme vielä vahvistamaan joukkuetta muutamalla täsmähankinnalla jotta kuormitus ei kasva liian suureksi pelaajilla kovan sarjan myötä.

- Tämän vuoden joukkueen rakentaminen on onnistunut toistaiseksi hyvin ja on hieno huomata, että toimintamme laatu kiinnostaa myös laajemmalla säteellä pelaajia. Muutaman mielenkiintoisen pelaajan kanssa meillä on hyvä keskusteluyhteys ja yhden nuoren pelaajan sopimuksen julkaisemme loppuviikon aikana.

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ