Artikkeli 27, kuva 1

Eero Lambergin Atalanta-testileiri sujui onnistuneesti

HJS:n 17-vuotias laitapelaaja Eero Lamberg vietti viime viikon Pohjois-Italiassa Bergamossa Serie A -seura Atalanta BC:n testilerillä. Atalanta on kuulunut viime kaudet parhaimpiin italiaisiin seurajoukkueisiin ja on ihastuttanut jalkapalloyleisöä iloisen hyökkäävällä futiksellaan. Lamberg harjoitteli Atalantan B-junioreiden mukana.

–  Pelaajien taso oli hyvä. Kaikki olivat tosi taitavia pallon kanssa. Pelaajat olivat selvästi suomalaisia edellä tilanteenvaihdoissa, pallon liikuttamisen nopeudessa sekä ratkaisujen valinnassa eli milloin syöttää ja kenelle ja milloin haastaa itse, Lamberg kertoo.

Lamberg on tyytyväinen omaan panokseensa viikon aikana.

–  Omalta osaltani viikko meni hyvin kaikin puolin. Palautetta valmentajilta en henkilökohtaisesti juurikaan saanut paitsi onnistumisista treenien aikana.

Lamberg kertoo, että peliväline oli oleellinen osa harjoituksia eikä juuri mitään tehty ilman palloa.

–  Treenien rakenne oli tiivis. Lähestulkoon koko ajan oltiin pallon kanssa. Vain lyhyet fysiikkaosuudet lämmittelyjen yhteydessä oltiin ilman palloa eli noin 15 minuuttia. Kaikki harjoitteet olivat pelinomaisia ja suurin aika treeneistä käytettiin loppupeliin.

Kaiken kaikkiaan Lamberg sai leiristä lisää puhtia omaan tekemiseensä ja tavoite ammattilaisurasta kirkastui entisestään.

–  Matkasta jäi hyvä ja positiivinen maku. Sain lisää kipinää ja itseluottamusta jatkoon. Leiristä jäi tunne, että akatemiaelämä on tavoiteltavan arvoinen reitti jatkossa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ