Artikkeli 61, kuva 1

Eero Viljanen jatkaa HJS:n maalilla

HJS kasvatti Eero Viljanen (s.1996) on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa edustusjoukkueen kanssa. Päättyneellä Kolmosen kaudella pelaavan maalivahdin tontin valloittanut Eero siirtyi HJS:n riveihin kaudeksi 2018 pelattuaan vuoden 2017 Hämeenlinnan Härmän riveissä.

HJS:n edellisellä Kakkosen kaudella 2018 Eero sai peliaikaa neljässä sarjaottelussa Ville Kalervon kantaessa päävastuun torjuntatöistä. Tulevalta kaudelta nuori maalivahti odottaa nousevansa pelaajana vastaamaan uuden sarjan vaatimustason nousuun.

– Pelasin viime kaudella paljon ja kehityin kaikilla osa-alueilla. Tuleva kausi on kova ja motivoiva haaste itselle näyttää pärjääväni myös kovemmassa sarjassa. Harjoituksissa näkee päivittäin nälkäistä ja motivoitunutta tekemistä kaikilta pelaajilta. Kilpailu pelipaikoista on kova.

– Joukkueen puolustuspelaaminen toimi vakuuttavasti Kolmosessa ja nyt meidän tulee ottaa yksilöinä ja joukkueena askel seuraavalle tasolle, se on kova mutta realistinen haaste pelata myös voittavaa jalkapalloa kovemmassa sarjassa. Harjoituksissa on hyvä kilpailutilanne maalivahtien osalta, kun treeniringissä on neljä maalivahtia.

Eero on HJS:n päävalmentaja Lauri Hakaselle tuttu pelaaja jo kaudelta 2015, kun Lauri vastasi Haka/HJS yhteisjoukkueen valmentamisesta A-poikien SM-sarjassa.

– Eero nousi viime kaudella pelaavaksi maalivahdiksi Kalervon Villen vetäytyessä pelikentiltä ja hän vastasikin huutoon ottamalla pelipaikan omakseen. Kehityskäyrä on pelaajalla ylöspäin ja otteet FC Hakaa vastaan harjoituspelissä olivatkin lupauksia herättäviä Eeron osalta.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ