Artikkeli 61, kuva 1

Eero Viljanen jatkaa HJS:n maalilla

HJS kasvatti Eero Viljanen (s.1996) on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa edustusjoukkueen kanssa. Päättyneellä Kolmosen kaudella pelaavan maalivahdin tontin valloittanut Eero siirtyi HJS:n riveihin kaudeksi 2018 pelattuaan vuoden 2017 Hämeenlinnan Härmän riveissä.

HJS:n edellisellä Kakkosen kaudella 2018 Eero sai peliaikaa neljässä sarjaottelussa Ville Kalervon kantaessa päävastuun torjuntatöistä. Tulevalta kaudelta nuori maalivahti odottaa nousevansa pelaajana vastaamaan uuden sarjan vaatimustason nousuun.

– Pelasin viime kaudella paljon ja kehityin kaikilla osa-alueilla. Tuleva kausi on kova ja motivoiva haaste itselle näyttää pärjääväni myös kovemmassa sarjassa. Harjoituksissa näkee päivittäin nälkäistä ja motivoitunutta tekemistä kaikilta pelaajilta. Kilpailu pelipaikoista on kova.

– Joukkueen puolustuspelaaminen toimi vakuuttavasti Kolmosessa ja nyt meidän tulee ottaa yksilöinä ja joukkueena askel seuraavalle tasolle, se on kova mutta realistinen haaste pelata myös voittavaa jalkapalloa kovemmassa sarjassa. Harjoituksissa on hyvä kilpailutilanne maalivahtien osalta, kun treeniringissä on neljä maalivahtia.

Eero on HJS:n päävalmentaja Lauri Hakaselle tuttu pelaaja jo kaudelta 2015, kun Lauri vastasi Haka/HJS yhteisjoukkueen valmentamisesta A-poikien SM-sarjassa.

– Eero nousi viime kaudella pelaavaksi maalivahdiksi Kalervon Villen vetäytyessä pelikentiltä ja hän vastasikin huutoon ottamalla pelipaikan omakseen. Kehityskäyrä on pelaajalla ylöspäin ja otteet FC Hakaa vastaan harjoituspelissä olivatkin lupauksia herättäviä Eeron osalta.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ