Eetu Pellikka_artikkeli

Kuopion Palloseuran kasvatti Eetu Pellikka pukeutuu kaudella 2021 HJS:n valkoiseen paitaan

Eetu Pellikka HJS paitaan

HJS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen Eetu Pellikan (s.2000) kanssa. Pellikka siirtyy hämeenlinnaan Myllykosken Pallon riveistä, jossa hän pelasi kaudella 2020 11 ottelua. Kuopion Palloseuran kasvatti pelasi alkukauden KuPS:n organisaatiossa pelaten KuFu:n riveissä kolme ottelua, joissa maaliverkko heilahti taitavan hyökkääjän toimesta kahdesti.

Peliajan ja kehittymisen perässä Hämeenlinnaan

Hämeenlinnaan ikäluokkansa maajoukkueet läpikäyneen pelaajan tuovat mahdollisuus keskittyä urheilijana kehittymiseen laadukkaissa olosuhteissa sekä mahdollisuus suuren roolin ottamiseen tulevan kauden miehistössä.

- Tulen HJS:n riveihin hyvällä mielellä. Joukkue pelasi loistavan viime kauden ja täällä on hyvä olosuhteet pelaamiseen, sekä harjoitteluun.

- Uskon, että pystyn tuomaan joukkueen hyökkäyspelaamiseen uuden elementin hyvällä syöttö ja potkutekniikallani.

- Pelaajana olen taitava hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan useammassa roolissa hyökkäyskolmanneksella. Vahvuuksiani ovat pelikäsitys ja kyky tehdä ratkaisuja vastustajan puolustusmuodon murtamiseksi.

- HJS selkeästi halusi minut riveihinsä ja jalkapallon ulkopuoliset asiat on seurassa järjestetty oikein mallikkaasti, joten pystyn keskittymään jalkapalloilijana kehittymiseen täällä. En missään tapauksessa ole haudannut tavoitteita ammattilaisjalkapalloilijana, vaan HJS on tähän vaiheeseen erittäin hyvä vaihtoehto.

Eetu Pellikan vasuri heilahtaa Ykkösen ottelussa Gnistania vastaan.

Kuva: Rauni Pakkala

Valmentaja Hakasen kommentit

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen Pellikan sopimuksen varmistuttua ja uskoo, että hyökkääjästä on suurta iloa joukkueelle.

- Eetu on erittäin hyvän jalkapallokasvatuksen saanut pelaaja, jonka vahvuudet ovat pelikäsitys sekä potkutekniikka. Hänellä on kyky ratkaista otteluita.

- Pelaajana hän on erityylinen hyökkääjä, kuin mitä meillä on työkalupakissa ollut, joten Eetu myötä pystymme muokkaamaan hyökkäyspelaamistamme entistä monipuolisemmaksi.

- Eetulla on myös kokemusta vyöllään miesten tasolta niin Ykkösestä kuin Kakkosesta, mikä on tärkeää.

Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan Pellikan sopimus HJS:n kanssa on osoitus, siitä että Hämeenlinna on hyvä paikka eteenpäin pyrkiville pelaajille.

- Pyrimme vahvistamaan joukkuetta ensisijaisesti pelaajilla, joilla on selkeästi halu ja motivaatio edetä jalkapalloilijan uralla.

- Joukkueen rakentaminen etenee hyvässä aikataulussa, sillä meillä on vahva pohja viime kaudesta johon rakentaa päälle. Vaikka Jesse Huhtalan siirtyminen Veikkausliigaan tekeekin ison loven hyökkäyspäähän, niin Eetun sopimus tuo meille tarvittavaa osaamista yläsektorille.

Yhteistyökumppani mahdollistajana

Eetu Pellikan siirtoa Hämeenlinnaan oli mahdollistamassa Go-On Hämeenlinna, jonka kummipelaajana Eetu toimii kaudella 2021. Ville Dahlmanin mukaan työpaikkojen tarjoaminen pelaajille on jatkossa osa seuran pelaajahankintojen strategiaa.

- Iso kiitos Sirpa Pyyhtiälle ja Hämeenlinnan Go-Onille, jotka mahdollistavat tämän sopimuksen. Edelleenkään emme rahalla voi kilpailla joukkueen rakentamisessa, mutta pyrimme jatkossa tiiviimpään yhteistyöhön paikallisen yrityselämän kanssa. Konkreettisimmillaan se tapahtuu juuri näin eli pelaaja saa avullamme työpaikan, joka mahdollistaa muuttamisen jalkapallon perässä Hämeenlinnaan.

 

DSC_3264 Pellikka Eetu

Eetu Pellikka hakee Hämeenlinnasta uutta nostetta urallaan

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Eetu Pellikan kummiyrityksenä toimii Go-On Hämeenlinna

VARMISTA PAIKKASI KAURIALASSA JA OSTA KAUSIKORTTISI!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ