Eetu Pellikka jatkaa Hämeenlinnassa

Eetu Pellikka FC Jazzia vastaan pelatussa ottelussa viime kaudella. KUVA: Kai Savonniemi.
Eetu Pellikka FC Jazzia vastaan pelatussa ottelussa viime kaudella. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS ja Eetu Pellikka, 21, ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää Pellikan Hämeenlinnassa kaudella 2022. Kasvattajaseurassaan KuPS:ssa europelejäkin maistelleen Pellikan ensimmäinen kausi Hämeenlinnassa oli hankala. Vammat piinasivat taitavaa vasuria käytännössä koko talvikauden ajan, tuoden mukanaan omat haasteensa sarjapeleihinkin. Nyt mies on kuitenkin kunnossa ja valmiina johtamaan joukkojaan kohti sarjan kärkisijoja.

- Jatkan Hämeenlinnassa oikein hyvillä mielin. Viime kaudesta jäi joukkueena ihan hyvä maku, peli oli oikein hyvää pieniä nukahduksia lukuun ottamatta. Omalta osaltani talvikausi meni pipariksi, joten toiveissa olisikin henkilökohtaisesti nyt saada ehjä ja laadukas valmistautumisjakso alle, etteivät loukkaantumiset pilaisi taas alkukautta.

- Tulevalle kaudelle odotukset ovat korkealla. Odotan meiltä taas laadukasta ja aktiivista peli-ilmettä, joiden avulla tulemme taistelemaan jälleen sarjan kärkisijoista.

”Iso ja tärkeä palanen”

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tervehtii ilolla kauden edetessä hyökkäyspäästä keskikentälle isoon roolin siirtyneen Pellikan halukkuutta jatkaa HJS:n paidassa.

- Eetu on tulevan kauden joukkueen rakennuksessa iso ja tärkeä palanen. Vaikka edellinen talvikausi oli rikkonainen ja haastava, osoitti Eetu kesällä kuntoon päästyään tuovansa joukkueeseen niitä ominaisuuksia, joita häneltä odotettiinkin.

- Luovana ja rohkeana pallollisena pelaajana hän pystyy rytmittämään peliä ja tuomaan laatua pelin rakenteluun ja murtautumiseen. Ensi kaudella odotan häneltä paljon ja uskon, että Eetu on valmis tähän haasteeseen vastaamaan.

Joukkue rakentuu pala palalta

HJS:n joukkueen rakennus etenee hyvässä aikataulussa. Harjoituksissa on nähty mielenkiintoisia testimiehiä ja tulevana lauantaina Talissa pelattavassa KäPa-ottelussa näyttöpaikan saavat useat HJS-paidasta kiinnostuneet pelaajat. Kahden vahvan Kakkosen kauden jälkeen HJS-pelaajat kiinnostavat luonnollisesti ylemmilläkin sarjatasoilla. Joulukuun aikana useampi HJS-peluri onkin käynyt antamassa näyttöjä Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueissa.

Varmuudella HJS:n jättävät viime kauden pelaajista Karzan Jawanmiri, Kasimir Arminen, Valtteri Paananen, Joona Dyster sekä Miika Santamäki. Hakasta lainassa piipahtanut maaliruisku Jesse Huhtala palaa Valkeakoskelle lainasopimuksen päätyttyä. Kakkosen maalikuningas Santeri Stenius jatkaa uraansa Ykkösen KTP:n paidassa, kuten jo aiemmin uutisoitiin. HJS-perhe haluaa kiittää kaikkia yhteisestä matkasta ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ