Artikkeli 54, artikkelikuva 1

Eppu Kallio jatkaa HJS paidassa

HJS:n monivuotinen luottopelaaja Eppu Kallio (s.1995) jatkaa kasvattajaseuransa riveissä myös kaudella 2020. Seuran edustusjoukkueen runkopelaajiin sen perustamisesta lähtien kuulunut laitapuolustaja aloitta jo viidennen kautensa valkoisissa.

Artikkeli 54, kuva 2

Kaurialan yleisön sydämiin itsensä pelannut Eppu odottaa uutta yritystä Kakkosessa suurella mielenkiinnolla.

– Haastavat pelit ovat tämän homman suola. Viime kaudella pääsimme lähes koko kauden liian helpolla, joten odotan innolla kautta! Viime Kakkosen kertaan nähden olemme varmasti fyysisesti valmiimpia vastaamaan sarjan haasteisiin.

– Meillä on nuori joukkue, jossa on valtava määrä taitoa sekä nopeutta. Treenaaminen on monipuolista ja laadukasta niin uskon että tulemme pelaamaan hyvän kauden ja saavuttamaan tavoitteemme.

– Kokeneempana pelaajana haluan omalla esimerkillä opastaa myös nuorempia pelaajia kovemman sarjan vaatimuksiin. Viime kaudella saimme paljon anteeksi vastustajien tason vuoksi, mutta tulevana kesänä ei ole yhtään vapaalippua jaossa ja laadukkaat vastustajat rankaisevat armotta omista virheistä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen luottopelaajan jatkaessa pelaamista.

– Eppu on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja miesten tasolla. Monipuolisena pelaajana hän on käyttökelpoinen kummallakin laidalla ja pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä puolustavissa että hyökkäävissä rooleissa.

– On tärkeää, että meillä on joukkueessa myös pelaajia kuten Eppu jotka tietävät jo tulevan kesän vaatimustason ja pystyvät vastaamaan siihen.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ