Artikkeli 54, artikkelikuva 1

Eppu Kallio jatkaa HJS paidassa

HJS:n monivuotinen luottopelaaja Eppu Kallio (s.1995) jatkaa kasvattajaseuransa riveissä myös kaudella 2020. Seuran edustusjoukkueen runkopelaajiin sen perustamisesta lähtien kuulunut laitapuolustaja aloitta jo viidennen kautensa valkoisissa.

Artikkeli 54, kuva 2

Kaurialan yleisön sydämiin itsensä pelannut Eppu odottaa uutta yritystä Kakkosessa suurella mielenkiinnolla.

– Haastavat pelit ovat tämän homman suola. Viime kaudella pääsimme lähes koko kauden liian helpolla, joten odotan innolla kautta! Viime Kakkosen kertaan nähden olemme varmasti fyysisesti valmiimpia vastaamaan sarjan haasteisiin.

– Meillä on nuori joukkue, jossa on valtava määrä taitoa sekä nopeutta. Treenaaminen on monipuolista ja laadukasta niin uskon että tulemme pelaamaan hyvän kauden ja saavuttamaan tavoitteemme.

– Kokeneempana pelaajana haluan omalla esimerkillä opastaa myös nuorempia pelaajia kovemman sarjan vaatimuksiin. Viime kaudella saimme paljon anteeksi vastustajien tason vuoksi, mutta tulevana kesänä ei ole yhtään vapaalippua jaossa ja laadukkaat vastustajat rankaisevat armotta omista virheistä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen luottopelaajan jatkaessa pelaamista.

– Eppu on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja miesten tasolla. Monipuolisena pelaajana hän on käyttökelpoinen kummallakin laidalla ja pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä puolustavissa että hyökkäävissä rooleissa.

– On tärkeää, että meillä on joukkueessa myös pelaajia kuten Eppu jotka tietävät jo tulevan kesän vaatimustason ja pystyvät vastaamaan siihen.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ