Eetu Pellikka vei HJS:n johtoon ensimmäisellä puoliajalla.
Kuva: Rauni Pakkala
Eetu Pellikka vei HJS:n johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Kuva: Rauni Pakkala

Eetu Pellikka vei HJS:n 1-0 johtoon ensimmäisellä jaksolla.

Kuva Rauni Pakkala

Harjoitusottelut käyntiin voitolla

JäPS - HJS  2 - 3 (0-1)
0 - 1 Eetu Pellikka
2 - 2 Eetu Kajanto
2 - 3 Eetu Kajanto

HJS aloitti harjoitusottelut kohtaamalla vieraskentällä Järvenpään Palloseuran ottelussa, joka pelattiin Järvenpään monitoimihallissa ilman yleisön läsnäoloa. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Eetut Pellikka ja Kajanto, joista jälkimmäinen vastasi toisella jaksolla sekä tasoitus että voittomaalista.

Päävalmentaja Lauri Hakanen peluutti ottelussa laajaa rinkiä ja moni Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juniori-ikäinen pelaaja sai mahdollisuuden näyttää osaamistaan laadukasta vastustajaa vastaan. Ottelun päätyttyä Hakanen oli tyytyväinen nuorten pelaajien esiinmarssiin.

- Vierasvoittoa tärkeämpi anti oli ylipäätään päästä aloittamaan pelikausi ja saada pelituntumaa pelaajille. Tänään peluutimme 22 eri pelaajaa, joista osa pojista pelasi vasta ensimmäisiä miesten pelejä ja vastassa oli heti hyvätasoinen Kakkosen joukkue. Hienoja suorituksia ja debyyttejä saimme laajalla rintamalla.

- Pelasimme uudella ryhmityksellä, jota harjoittelimme tämän viikon. Osa pelaajista pääsi kokeilemaan uusia pelipaikkoja ja näimmekin tosi hyviä esityksiä uusilla pelipaikoilla.

- Omassa pelissä löytyy vielä kehitettävää, mutta valmennus on tyytyväinen tämän päiväiseen esitykseen ja antiin.

HJS:n kokoonpano

1. puoliaika

Eero Viljanen (mv)
Joona Dyster
Valtteri Paananen
Elmeri Supperi
Miika Paussu
Otto Kautto
Kasimir Arminen
Prince Mokuma
Eero Lamberg
Eetu Pellikka
Santeri Stenius

2.puoliaika

Antti Katajisto (mv)
Veikko Lamminmäki
Samuli Ahvenjärvi
Matti Nokkonen
Lauri Kesti
Sulo Aalto
Simo Paakkanen
Oskari Luoma
Leevi Ahola
Eetu Kajanto
Tomy Nurmesniemi

Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa

HJS on julkaissut pelaajasopimukset 17 pelaajan kanssa (sopimuspelaajat) ja joukkuetta rakennetaan maltillisesti kohti sarjakauden alkua. Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan vaihtuvuutta joukkueeseen on tulossa.

- Kiinnitämme lähiaikoina useampia nuoria pelaajia juniorisopimuksilla, jotta heidän peluuttaminen Kakkosen Cupissa ja Kakkosen otteluissa on mahdollista. Tällä hetkellä meillä on pitkäaikaisloukkantuneita ja varusmiespalveluksen poikkeukselliset rajoitukset tuovat oman mausteensa vähintään kevätkaudelle, joten tarvitsemme myös lisää pelaajia suoraan edustusjoukkueeseen.

- Edellisen kerran meille on tullut näin suurta vaihtuvuutta syksyllä 2018, jolloin ajoimme voimakkaasti seuran omia kasvatteja edustusjoukkueeseen. Nyt tilanne on eri, sillä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran A-juniorit pelaavat SM-karsintaa ja karsinnan sarjamuoto on muuttunut siten, että se menee päällekäin Kakkosen pelien kanssa, joten juniorisopimusten lisäksi tarvitsemme pelaajia lisää myös edustusjoukkueen omaan vahvuuteen.

- Joukkueen jättävät tässä vaiheessa varmuudella Huhtalan veljekset, Elis Alingue, Valtteri Kaarna, Juuso Kemppainen, Timo Viljanen, Arttu Raittinen ja Mikko Kalervo sekä JP Lana. Äärimmäisen iso kiitos kaikille heille panoksestaan joukkueelle.

- Viime kauden runkopelaajista Santeri Stenius, Eppu Kallio ja Paavo Ahola eivät vielä ole allekirjoittaneet sopimuksia, mutta olemme luonnollisesti erittäin kiinnostuneita kaikista kolmesta.

 

 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ