HJS haluaa aloittaa uuden pisteputken perjantaina Tampereella

HJS haluaa välittömästi takaisin voittokantaan TPV:n kustannuksella. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS haluaa välittömästi takaisin voittokantaan TPV:n kustannuksella. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS:llä on edessään tunnin reissu suuntaansa perjantai-iltana, kun se kohtaa kauden 15:ssä ottelussaan Tampereen Pallo-Veikot. Edellisessä ottelussaan ensimmäisen kotitappion lähes kolmeen vuoteen kärsinyt HJS lähtee rakentamaan uutta pisteputkea päättäväisin mielin.  

– SalPa:a vastaan meillä oli todella huono otteluunlähtö ja passiivisuutta kautta linjan. Sitä on käyty harjoituksissa läpi ja ilme on ollut sellainen, että olemme ryhtiliikkeeseen valmiita. TPV on parantanut keväästä, joten kahden maalin karkumatkaa ei ole varaa antaa tai voimme unohtaa hyvän tuloksen. Keinot aloitteiden ottamiseen heti alusta ovat olleet olemassa monessa pelissä tällä kaudella ja siihen kyllä pystymme, miettii HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen 

Hakanen ei osaa suoraan sanoa, mistä SalPa-ottelun alun passiivisuus kotikentällä johtui, mutta asia analysoitiin yhdessä joukkueen kanssa. 

– Saimme asioita taululle korjausliikkeistä ja huomenna on sitten testi, että muistammeko vielä mitä juttelimme vai käymmekö asioita taas tauolla läpi. Tahtotila on, että näiltä osin on asioita taas opittu. Jos vastustaja on parempi niin siinä ei ole selittelemistä, mutta jos kyse on omasta tekemisestä niin siihen voimme vaikuttaa.  

TPV on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä. “Paltsarit” on kerännyt 13:sta ottelusta yhdeksän pistettä kahdella voitolla ja kolmella tasapelillä. Joukkue on vain kolme pistettä viimeisen säilyjän paikalla olevaa Ilves/2:sta perässä ottelun vähemmän pelanneena. Kesäkuussa Kaurialassa pelatun ottelun vei nimiinsä HJS numeroin 4-2, mutta TPV osoitti ottelussa vaarallisuutensa karaten ensimmäisellä jaksolla 2-0-johtoon. 

– Muistissa on kevään hankala ottelu. Vaikka TPV ei ole kerännyt paljoa voittoja niin se on laittanut monta joukkuetta ahtaalle ja pystynyt luomaan hyvän määrän maalipaikkoja. Ehkä tietynlainen kokemuksen puute on näkynyt ratkaisuhetkillä, Hakanen arvioi. 

HJS lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Hakanen korostaa, ettei minkäänlaiseen vastustajan aliarviointiin ole varaa. 

– Se on hyvin liikkuva ja aggressiivinen joukkue. TPV pelaa jo vähän selkä seinää vasten, joten meidän on oltava henkisesti valmiita todella aggressiiviseen kotijoukkueeseen. Tässä sarjassa pitää pystyä parhaaseen suoritukseensa joka ikistä jengiä vastaan. 

HJS pelaa vajaaseen viiteen viikkoon jo seitsemännen ottelunsa. Hakasen iloksi joukkue on säilynyt otteluruuhkasta suhteellisen ehjänä ja tarjontaa huomiseen otteluun on kokoonpanon osalta yli sallittavan määrän. Ossi Lehtosen pelikunto A-junioreiden pelissä saadun kolhun jälkeen on vielä arvoitus.  

– Kaikki, jotka ovat viime peleissä olleet käytettävissä ovat sitä myös nyt ja joku ei huomennakaan valitettavasti mahdu kokoonpanoon. Meidän tehtävä on löytää tänään oikeat nimet avaavaan ryhmään, jos jotain viilauksia tarvitaan, Hakanen kertoo. 

 

TPV – HJS Kaupin tekonurmella perjantaina 27.8. kello 19:00.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ