O49A1036

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue on jatkossa HJS Hämeenlinna

Kuva: Kai Savonniemi

Pelitoiminnassa jatkossa HJS Hämeenlinna

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue toimii jatkossa pelitoiminnassa ja Palloliiton tulospalveluissa nimellä HJS Hämeenlinna. Edustusjoukkueen toiminnasta vastaava yhdistys on edelleen viralliselta nimeltään HJS Akatemia ry.

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan tarkoitus on selkeyttää viestintää ja edustusjoukkueen roolia.

- HJS Akatemia ry:tä perustettaessa oli alunperinkin tarkoitus, että nimi on vain hallinnollinen nimi. Tämä nyt tehty muutos selkeyttää meidän viestintää, kun sarjataulukoista häviää meidän kohdalta sana "Akatemia". Virallisena yhdistyksen nimenä se toki säilyy toistaiseksi. Seuran sosiaalisen median kanavat on jo valmiiksi nimetty HJS Hämeenlinna nimellä, joten tämä selkeyttää ja yhdenmukaistaa myös meidän viestintää.

- Akatemia on nimenä sellainen, että se antaa toiminnasta ulospäin vääränlaisen kuvan. Jatkossa viestinnässä näkyvät HJS Hämeenlinna sekä lyhenne HJS ovat selkeämpiä, sekä kirkastavat meidän roolia alueen johtavana jalkapalloseurana.

HJS Hämeenlinna on

edustus

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ