HJS hamuaa historiansa ensimmäistä Ilves-voittoa Kakkosessa

HJS toivoo Eemeli Raittisen rokottavan entistä seuraansa huomenna Kaupin tekonurmella.
HJS toivoo Eemeli Raittisen rokottavan entistä seuraansa huomenna Kaupin tekonurmella.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura aloittaa kahden ottelun viikkonsa huomenna Tampereella, kun vastustajaksi asettuu Ilves/2. Ottelu saattaa HJS:n osalta valmiiksi myös kauden ensimmäisen puoliskon, sillä huomisen jälkeen hämeenlinnalaiset ovat kohdanneet kaikki B-lohkon joukkueet kertaalleen.

Ilves/2 on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä sijalla 12. Tamperelaiset ovat tasaisessa sarjassa ensimmäisen säilyjän paikasta vain yhden voiton päässä. HJS on sarjassa seitsemäntenä kuusi pistettä Ilveksen edellä. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen muistuttaa, että sarjasijoitukset voi huomenna unohtaa, sillä vastassa on hyvä jalkapallojoukkue.

"Kyllä Ilves on tuttu joukkue. Se on taitava, nuori, vauhdikas ja pelitaitava ryhmä tänäkin vuonna, joten suurempia yllätyksiä ei niiltä osin ole. Nyt oli toki poikkeustalvi, koska emme pelanneet heitä vastaan, joten taukoa on edellisestä matsista. Hyvillä ja odottavaisin mielin ottelua kohti."

HJS ja Ilves ovat pelanneet Kakkosessa poikkeuksetta erittäin tasaisia otteluita. HJS pystyy kaivamaan ekstramotivaatiolähdettä siitä faktasta, ettei se ole kyennyt kellistämään Ilvestä Kakkosen ottelussa vielä kertaakaan.

"Muutama matsi on ollut sellainen, jossa olemme olleet niskan päällä, mutta pelin tappaminen ei ole onnistunut ja toisaalta Ilves on pystynyt muutaman pelin voittamaan, kun ovat olleet kovilla ryhmillä liikkeellä. Hyvä ryhmä sieltä tulee huomennakin vastaan ja katsotaan ketä tämän päivän liigapelin jälkeen sieltä vielä tipahtelee heille avuksi. Suuria yllätyksiä en odota", Hakanen toteaa.

HJS pääsee huomiseen peliin SalPa-voitto ja vapaa viikonloppu allaan. Hakanen asettaa kolmen pisteen jahtiin selkeät sävelet.

"Nyt mennään taas luonnonnurmelta tekikselle. Hoidimme viime kerralla siirtymän alustalta toiselle erittäin hyvin ja saimme pelin kulkemaan samoin tein. Nyt on taas erinomainen kenttä liikuttaa palloa, joten meidän pitää pystyä pelaamaan syöttöketjuja ja ottaa sitä kautta pelin virtausta itselle. Yksi iso juttu on myös, että olemme riittävän rohkeita."

"Peruselementeistä ei päästä mihinkään eli kovaa kamppailua ja paljon juoksukilometrejä on varmasti luvassa molempiin suuntiin. Kumpikin jengi tykkää ja pystyy pitämään vauhtia, joten siihen on vastattava omalla energialla."

Ilves/2 - HJS tiistaina 12.7. kello 18:30 Kaupin tekonurmella.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ