HJS hamuaa paluuta voittojen tielle huomenna KaaPoa vastaan

HJS punoi juonet kuntoon Kaurialassa.
HJS punoi juonet kuntoon Kaurialassa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura hakee paluutta voittokantaan huomenna, kun Kaurialan iltavaloissa pelattavaan otteluun saapuu vastustajaksi Kaarinan Pojat.

Kaarinalaisten tämä kausi on ollut murheellinen, sillä joukkue on saavuttanut vasta seitsemän pistettä 19 ottelusta. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen kuitenkin muistuttaa, ettei huomenna ole jaossa ilmaisia pisteitä.

"KaaPo herättää kunnioittavia fiiliksiä. He ovat saaneet intoa ja uutta ryhtiä tekemiseen valmentajavaihdoksen myötä. He ovat olleet energisiä ja vaihdos on näkynyt erityisesti lisääntyneenä joukkuepelaamisena ja kurinalaisuutena etenkin puolustussuuntaan. He tekevät hommaa tiiviimmin ja luottavat omiin vahvuuksiin."

KaaPo voitti kauden avausottelunsa, mutta sai odottaa seuraavaa täyttä pistepottia aina elokuun puoliväliin asti, kun se voitti MuSan maalein 2-1.

"KaaPo pelaa vauhdikasta futista ja sillä on laadukkaita pelaajia hyökkäyspään rooleihin. Joukkue on vaarallinen hyökkäyssuuntaan, joten sitä uhkaa pitää puolustaa nöyrästi pois", Hakanen painottaa.

HJS haki joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta kolme pistettä erittäin tiukan väännön jälkeen 2-1-voitolla.

"Se oli vaikea matsi meille, jonka saimme käännettyä parilla erikoistilannemaalilla. Meillä oli etsikkoaika pelin alussa, mutta sen jälkeen KaaPo painoi peliä meidän päätyyn tauon molemmin puolin. Se kannattaa pitää takaraivossa. Meno jatkuu heillä varmasti samanlaisena."

HJS lähtee huomiseen otteluun ennakkosuosikkina, kun joukkue yrittää palauttaa itsensä takaisin voittojen tielle sunnuntaisen Honka-tappion jälkeen. Ennakkosuosikin asemasta huolimatta Hakanen peräänkuuluttaa nöyryyttä.

"Meillä on omat jutut, joihin luotamme. Tiedostamme, että aliarviointi on typerintä mitä tässä sarjassa voi tehdä. Kertaakaan emme ole päässeet pisteille ilman, että olemme olleet parhaimmillamme. Siitä lähdetään, että pystymme siihen taas. Nöyryyttä ja fiksuutta vaaditaan."

HJS - KaaPo perjantaina 2.9. Kaurialassa kello 18:30. Portit aukeavat kello 17:30.

Liput:

  • Aikuiset 10€
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Tervetuloa!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ