Artikkeli 47, kuva 1

HJS hoiti Kakkosen Cupin alkulohkon puhtaalla pelillä

Tampere United – HJS 2-3 (2-0)

2-1 Gaaid Abdi

2-2 Valtteri Kaarna

2-3 Arttu Raittinen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue voitti puhtaalla pelillä Kakkosen Cupin alkulohkonsa voitettuaan sunnuntai-iltana vierasottelussa Tampere Unitedin Pirkkahallissa maalein 2-3 (2-0). HJS nousi ensimmäisen jakson tappiotilanteesta voittoon vahvalla toisen jakson alulla. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Gaaid Abdi, Valtteri Kaarna ja Arttu Raittinen.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen antoi ottelussa vastuuta myös uusille pelaajille, sillä viikonlopun muiden otteluiden tulokset varmistivat sen että HJS oli jo varmasti jatkossa ennen viimeisen ottelun alkamista.

– Hankala ensimmäinen jakso. Varmaan osittain suuren vaihtuvuuden myötä, kun tehtiin paljon vaihtoja kokoonpanoon. Prässipelaamisemme ei lähtenyt toimimaan totutulla tapaa ja se antoi vastustajalle mahdollisuuden avata kontrolloidusti peliä. Prässi parani ensimmäisen jakson myötä, mutta silti ensimmäisellä jaksolla tekemisestä puuttui se draivi pallollisesta pelistä jolla ottelua voi kontrolloida.

– Toiselle jaksolle haluttiin lisää virtaa kentälle ja se onnistuikin vaihtojen myötä. Pelaamista saatiin myös rohkeammaksi ja erityisesti agressiivinen pelaaminen toisen jakson alkuun toi meille vahvan 10 minuuttisen, jonka myötä peli kääntyi meille ja loppua kohden peli pysyi hyvin meidän hallussa.

– Erityisesti keskikentällä uurastanut Kasimir Arminen onnistui vahvasti ja vaihdosta kentälle tulleet Santeri Korpela sekä Arttu Raittinen käänsivät omalla panoksellaan ottelua meille.

HJS:n kokoonpano

Miika Santamäki

Paavo Ahola

Valtteri Paananen

Giscard Mosamete

Gaaid Abdi

Timo Viljanen

Valtteri Kaarna

Kasimir Arminen

Santeri Stenius

Leevi Ahola

Joona Dyster

Vaihtopelaajat:

Eero Viljanen

Lauri Hakanen

Juuso Kemppainen (71 min Dyster)

Santeri Korpela (46 min Ahola)

Arttu Raittinen (46 min Stenius)

Joona Miekka (70 min Mosamete)

Eelis Alingue (60 min Kaarna)

Alkulohko takana

HJS kohtasi alkukohkon otteluissa Tampere Unitedin lisäksi Ilves/2:n ja TPV:n, jotka tarjosivat hyvän mahdollisuuden testata pelaajia ja pelin kehittymistä kilpailuillisessa tilanteessa.

– Alkulohko palveli meitä hyvin tässä vaiheessa kautta. Saimme hyvän kuvan myös TPV:n ja Ilveksen tasosta tässä vaiheessa kautta vaikka ottelut toki tästä kovenevat kesää kohti mennessä.

Pudotuspelit arvottu

HJS kohtaa Kakkosen Cupin puolivälierässä Rovaniemi Football Academyn (RFA) ja ottelu on alustavasti sovittu pelattavaksi sunnuntaina 16.2. kello 20.15 Säästöpankki Areenalla. Ottelun voittaja etenee välierään, jossa kohtaa vierasottelussa voittajan ottelusta KaaPo – FC Honka / Akatemia

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ