Artikkeli 24, kuva 1

Kuva: Kai Savonniemi

HJS hyökkää aluelohkonsa kimppuun — ensimmäisenä taisteluparina Salon Palloilijat

HJS:n elokuu alkaa työpäivän merkeissä joukkueen matkustaessa Salon Palloilijoiden vieraaksi kauden seitsemänteen otteluunsa. Salon vierailu aloittaa HJS:n osalta aluelohkokierroksen, jossa HJS pelaa seuraavan kahdeksan kierroksen aikana kahdesti SalPaa ja Ilves/2:sta vastaan sekä kolmesti TPV:tä vastaan. Yhteensä HJS pelaa tämän kauden Kakkosessa edellä mainittuja joukkueita vastaan yhdeksän kertaa. Tämä kattaa yli puolet kauden kaikista otteluista, sillä pelejä pelataan yhteensä 17. Muita lohkon joukkueita vastaan HJS pelaa yhden kerran. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei ole aluelohkojärjestelmän kannattaja.

– Olisin mieluummin pelannut normaalin kaksinkertaisen sarjan, kuten seuramme ennen kauden alkua esitti, Hakanen toteaa.

– Aluelohkon vastustajat ovat kyllä kovaa luokkaa ja voittoja ottaakseen pitää onnistua koko joukkueen todella hyvin. Mutta näin se on kaikkien pelien osalta tässä sarjassa, Hakanen arvioi HJS:n omaa aluelohkoa.

Salolaisten ottelut ovat sujuneet laidasta laitaan. Parin isonumeroisen voiton lisäksi SalPa on kärsinyt myös pari murskatappiota, viimeisimpänä sarjakärki Ilvekselle koettu 0-6-kotitappio. Hakasen mukaan SalPa onkin vaikeasti ennakoitava vastustaja.

– SalPa:lla on ollut todella paljon poissaoloja ja se on myös näkynyt heidän pelaamisessa sekä tuloksissa. Jos avainpelaajia on kuntoutunut, vastaan tulee yksi sarjan parhaista joukkueista, Hakanen tietää.

HJS:n edellisestä pelistä on kulunut kaksi viikkoa. Pelien välinen aika on käytetty sekä lepäämiseen että treenaamiseen.

– Viikon kesäloman jälkeen on nyt viikko harjoiteltu ja koitettu kehittää sekä omaa pelaamista että huomioitu tuleva vastustaja. Alkuviikon harjoittelimme jopa aika kovaa. Joukkue on vaikuttanut virkeältä ja keskittyneeltä loman jälkeen, Hakanen avaa.

Parin viikon tauko ei valitettavasti ehtinyt tuoda hyviä uutisia loukkaantuneiden suhteen.

– Sairastuvalta me emme ole saaneet vielä ketään kokoonpanoon. Toivottavasti enää ei tule lisää muutoksia, toivoo Hakanen.

Sarjatilanne:

  1. HJS          6 2 2 2 8-8     8
  2. SalPa      6 2 1 3 12-17 7

Edelliset ottelut:

HJS: FC Espoo (vieras) 2-1, PIF (koti) 2-0, Ilves/2 (v) 2-0

SalPa: Ilves/2 (k) 0-6, FC Jazz (v) 2-2, Pallo-Iirot (v) 1-4

 

SalPa – HJS lauantaina 1.8. kello 15.00 Salon keskuskenttä

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ