HJS ja EPS kohtaavat tuplaviikon toisessa ottelussaan huomenna

HJS hakee kauden neljättä voittoaan lauantaina Espoossa. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS hakee kauden neljättä voittoaan lauantaina Espoossa. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS jatkaa otteluitaan Kakkosen B-lohkossa lauantaina, kun joukkue matkustaa Espooseen tiistailta tutun vastustajan EPS:n vieraaksi. Alkuviikosta pelattu kaksijakoinen ottelu päättyi 1-1-tasapeliin (0-1) Lamin Fattyn ja Santeri Steniuksen maaleilla. Tiistaina ottelun ensimmäinen jakso oli EPS-painotteinen, mutta toisella jaksolla koneensa hyrräämään saanut HJS piti ottelua kontrollissaan, muttei kyennyt kääntämään hallintaansa voitoksi kurinalaisesti puolustaneista espoolaisista.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen kertoo, että tiistainen ottelu on analysoitu tarkkaan läpi. Hakasen mukaan ottelussa ei tapahtunut mitään ihmeellisyyksiä EPS:n toimesta. 

– Aika samat asiat nousivat esiin, mitä jo pelissä huomasimme. Tärkeintä on, että pystymme pitämään EPS:n hyvät hyökkäyspään pelaajat, jotka pystyivät yksilötaidoillaan tilanteita luomaan, tarkemmin hyppysissä.  

Hakanen sanoo, että HJS:n on jatkettava siitä mihin se toisella jaksolla tiistaina jäi, jotta joukkueen on mahdollista napata kolme pistettä mukaan paluubussiin. 

– Olimme rohkeampia ja aktiivisempia puolustuspelaamisessa. Pallollisesti peli oli laadukkaampaa ja täytimme kenttää järkevämmin, jolloin rakensimme peliä monipuolisemmin. Tärkeää on, että pystymme tekemään sitä 90 minuuttia.  

HJS säästyi tiistaina loukkaantumisilta, joten oletettavaa on, että HJS saa kasaan vahvan kokoonpanon.  

– Muutama pelasi eilen reservien mukana, joten katsotaan keitä otamme kokoonpanoon mukaan, jotta saamme energiaa täynnä olevat mukaan peliin. Yritämme saada kaikille säännöllisesti minuutteja, joka pitkässä juoksussa on tärkeintä, Hakanen avaa.  

On perin harvinaista, että kaksi joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan omat keskinäiset ottelunsa saman viikon aikana. Hakanen on enemmän perinteisen mallin mies, mutta ymmärtää miksi tällä kaudella näin toimitaan.  

– Viime vuoden poikkeussarjaan verrattuna kaksinkertainen sarja on jo kiva muutos normaaliin. Pelejä on jouduttu siirtelemään niin siksi näissä väleissä on tuplaviikkoja. Mutta ollaan enemmän iloisia, ettei meidän pelejä ole hirveästi tarvinnut siirrellä, vaan sen suhteen olemme päässeet järkevästi eteenpäin.

 

EPS – HJS lauantaina 31.7. kello 17:00 Espoonlahden tekonurmella. 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ