HJS ja GrIFK kisaavat tärkeistä pisteistä lauantaina

HJS juhli viimeisimmässä kotiottelussa FC Jazzia vastaan. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS juhli viimeisimmässä kotiottelussa FC Jazzia vastaan. KUVA: Kai Savonniemi.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura pelaa kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa huomenna, kun se kohtaa Kaurialassa Grankulla IFK:n kello 15:00 alkavassa ottelussa. Lauantai-iltapäivässä on tarjolla edelleen tärkeitä pisteitä, sillä sarjassa seitsemäntenä oleva GrIFK on HJS:ää perässä vain kuusi pistettä ottelun vähemmän pelanneena. Sarjassa kolmantena olevat hämeenlinnalaiset ovat vielä teoreettisen etäisyyden päässä jopa noususta, mutta taistelevat kaikella todennäköisyydellä lopulta lohkon kakkossijasta viiden muun joukkueen kanssa. Sarjakärki PIF on kahdeksan pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Maalirikkaita otteluita viime kierroksilla pelannut "Grani" tarjoaa HJS:lle mielenkiintoisen ja tasokkaan vastustajan jalkapallojännäreiden iloksi.

– GrIFK on vahva joukkue. Kokeneita, laadukkaita pelaajia ja paljon maalintekovoimaa. Heillä on selkeät vahvuudet, mutta toisaalta sieltä löytyy myös niitä iskun paikkoja, joita me koitamme hyödyntää, analysoi HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen heinäkuussa maalein 2-1 Santeri Steniuksen kahdella maalilla. Vieraissa pelattu ottelu oli Hakasen mukaan hyvä esitys.

– Kauniaisissa pelasimme ihan kelpo futista. Olosuhteet olivat todella haastavat siellä yli 30 asteen helteessä, mutta olimme silti teräviä hyökkäyssuuntaan ja loimme hyviä paikkoja. Pelin rytmittämistä olisi kaivattu silloin enemmän, mutta tällä osa-alueella olemme menneet kauden aikana paljon eteenpäin.

HJS on viime viikonloppuisen Honka-tasapelin jälkeen keskittynyt virittämään kuvioita kuntoon tulevaa ottelua varten. Hakasen mukaan miehistö on pysynyt edelleen nälkäisenä ja vaihtoehtoja kokoonpanoon riittää.

– Meidän syysvire vaikuttaa oikein hyvältä. Treeneissä on hyvä kilpailutilanne ja sen myötä vauhti on ollut erinomainen. Huomenna on taas hyvä testi, miten harjoitusten painopisteet saadaan siirtymään kentälle.

HJS - GrIFK lauantaina 2.10. kello 15:00 Kaurialassa. Tervetuloa!

 

Muistin virkistykseksi heinäkuussa pelatun GrIFK-HJS-ottelun maalit:

 

21102 Grifk-event

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA - ENSI KAUDEN KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!

Klubi-kausikortilla jokaisessa kotiottelussa lämmin ruoka, kaksi ruokajuomaa, kahvitus puoliajalla sekä ohjelma.
Klubi-kausikortilla jokaisessa kotiottelussa lämmin ruoka, kaksi ruokajuomaa, kahvitus puoliajalla sekä ohjelma.
Kauden 2022 kausikortit alennettuun hintaan isänpäivään 14.11. asti!
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ