HJS ja Ilves/2 iskevät yhteen keskiviikkona

HJS ja Ilves/2 mittelivät viime kaudella HJS-päivänä. Yli tuhatpäinen yleisö sai nauttia viihdyttävästä 3-3-tasapelistä. KUVA: Tomi Vesaharju.
HJS ja Ilves/2 mittelivät viime kaudella HJS-päivänä. Yli tuhatpäinen yleisö sai nauttia viihdyttävästä 3-3-tasapelistä. KUVA: Tomi Vesaharju.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura palaa juhannustauon jälkeen työn ääreen tänään keskiviikkona, kun se kohtaa Kaurialassa pelatattavassa ottelussa Ilves/2:n.  

HJS toipui toissa viikonloppuna Porissa kokemastaan tappiosta hienosti, kun se voitti viikko sitten pelatussa ottelussa FC Honka/Akatemian tasapainoisen esityksen jälkeen numeroin 3-1. Sarjataulukossa HJS on tällä hetkellä kuudentena seitsemällä pisteellä. HJS:n ottelut ovat olleet varsin maalirikkaita, sillä viiden ottelun jälkeinen maaliero on 12 tehtyä ja 12 päästettyä. Maaleja HJS:n peleissä alkukaudesta on nähty keskimääräisesti lähes viisi per ottelu. 

Ennen kauden alkua lohkon kärkipäähän povattu Ilves on aloittanut kautensa odotuksiin peilaten yllättävän huonosti tuloksellisesti. Joukkue on kerännyt neljästä ottelusta vain yhden pisteen kauden avauksesta Ilves-Kissoja vastaan. Joukkue saapuu Kaurialaan kolmen ottelun tappioputkessa hävittyään niin Kaarinan Pojille, Salon Palloilijoille kuin Tampereen Pallo-Veikoille. Ilves on tehnyt neljässä ottelussaan kolme maalia ja päästänyt seitsemän.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei anna Ilveksen alkukauden tuloksien tai sarjataulukon hämätä.  

–  Totta kai Ilveksen alkukausi on ollut tuloksellisesti yllätys ja varmasti iso pettymys heille. Ilves on kuitenkin pelannut hyviä pelejä ja tulos on pienistä asioista kiinni. Se ollaan nähty itsekin. Huomenna on syytä unohtaa sarjataulukko ja keskittyä pelaamaan omalla huipputasolla pisteiden eteen.  

Ilves oli HJS:lle vaikea vastustaja viime kauden Kakkosessa. Kolmesta kohtaamisesta onnistui HJS napsimaan vain yhden pisteen.  

–  Ilves on aina kova vastustaja ja pelit ovat olleet yleensä tosi tasaisia. Meidän pitää jatkaa hyvää työntekoa, olla keskittyneitä ja puolustaa hyvin. Olemme pystyneet joka pelissä luomaan paikkoja ja tekemään maaleja, joten sillä osa-alueella pystymme varmasti kilpailemaan. Voittojen eteen pitää kuitenkin puolustaa hyvin läpi ottelun, Hakanen korostaa.  

HJS – Ilves/2 keskiviikkona 30.6. kello 18:30 Kaurialassa. Tervetuloa! Ottelu on nähtävissä myös HJS:n Solidsport-kanavalla (10€).

Älä osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on oireita tai tunnet itsesi sairaaksi!

Ottelujärjestelyt

Saapuminen otteluun

Kaurialan kentän pääsisäänkäynti on Brahenkadun puolella, pääkatsomon takana. Tätä sisäänkäyntiä käyttävät kaikki otteluun tulevat katsojat.

Lipunmyynti ja portit avataan otteluihin 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.

Matin Saunan -portista otteluun kulkevat vain seuran työntekijät, ottelutapahtumassa työskentelevät talkoolaiset ja joukkueen jäsenet.

Muut sisäänkäynnit eivät ole ottelutapahtumissa käytössä.

Katsomot

Kaurialan Stadionin pääkatsomon kapasiteetti on 1000 katsojaa. Kentän toisen katetun katsomon kapasiteetti on 500 katsojaa (tätä ei avata otteluihin lähtökohtaisesti)

Ottelua voi myös seurata Matin Saunan edustan anniskelualueelta sekä pääkatsomon pohjoispuolen nurmialueelta. Kentälle, juoksuradoille tai yleisurheilun suorituspaikoille ei ottelutapahtuman aikana saa mennä.

Liikuntarajoitteisten katsojien katsomotasanne on pääkatsomossa A3.

Otteluissa ei ole numeroituja paikkoja.

WC:t

Kaurialan Stadionin yleisö-wc:t sijaitsevat huoltorakennuksessa alueen pohjoisreunalla Soraharjunkadun suunnassa.

Myyntipisteet

HJS-kioski sijaitsee pääkatsomon takana. Tarjolla on kahvia, teetä, limsaa, mehua, makeisia, sipsejä sekä pullaa.

HJS-grilli palvelee pääkatsomon takana ja tarjolla on Katinalan Lihakaupan maukkaat makkarat. Perusvalikoimasta löytyvät grillimakkara sekä palkittu chili-emmental-makkara. Myös vaihtuvia sesonkituotteita myynnissä ottelukohtaisesti.

Anniskelu Kaurialassa

HJS:llä on Kaurialan stadionin alueelle myönnetty anniskelulupa.

Anniskelukatsomo (K-18)

Anniskelukatsomo sijaitsee pääkatsomon eteläpäädyssä katsomolohkossa A1, jossa on 150 anniskelupaikkaa.

Anniskelualue

Anniskelualue sijaitsee Matin Saunan edustalla, josta on Suomen paras näkymä kentän tapahtumiin. Anniskelupaikkoja tässä katsomossa on 150.

HJS Klubi ja klubin terassi

Matin Saunan alakerrassa sijaitsee HJS:n oma klubiravintola, jonka edustalle on rajattu klubilaisille sekä kutsuvieraille oma alue ottelun seuraamista varten.

Klubialueelle pääsyyn oikeuttavan klubikausikortin voit hankkia TÄÄLTÄ.

Vieraskannattajat

Mikäli vierasjoukkueen kannattajia on saapumassa Kaurialaan organisoidusti niin pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen, jotta voimme varata teidän käyttöön pääkatsomosta oman lohkon. Vieraskannattajien yhteydenotot miehet@hjs.fi.

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ