HJS jahtaa kauden avauspisteitään EPS:n vieraana

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran keskikenttäpelaaja Prince Mokuma ja päävalmentaja Lauri Hakanen keskustelivat EPS-ottelun valmistavissa harjoituksissa.
Prince Mokuma ja Lauri Hakanen punoivat juonia päivän viimeistelyharjoituksissa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pistetili ammottaa kahden ensimmäisen sarjapelin jälkeen vielä tyhjyyttään, mutta asiaan haetaan muutosta huomenna, kun joukkue matkustaa Espoon Palloseuran vieraaksi kauden kolmanteen otteluun. 

EPS on aloittanut kautensa vahvasti, sillä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa. Kauden avauksessa kaatui Vantaan Jalkapalloseura maalein 1-0 ja toisessa ottelussa Kaarinan Pojat maalein 2-0. Espoolaiset ovat selvittäneet HJS:n tapaan tiensä myös Suomen cupin 32 parhaan joukkoon. 

“Mielenkiintoinen vastustaja on tulossa. Joukkue on uudistunut jonkin verran japanilaisvahvistuksineen ja valmennus on vaihtunut. Se on hieman suoraviivaisempi EPS kuin viime kaudella, mutta vaarallinen joukkue, kun ovat ottaneet pari voittoa ja pitäneet maalin puhtaana”, kuvailee HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen. 

Myös joukkueen keskikenttäpelaaja Prince Mokuma odottaa huomista ottelua mielenkiinnolla. 

“Odotan kamppailu- ja juoksuvoimaista vastustajaa, jota heidän pelityylikin vaatii. Huomenna tulee varmasti paljon juoksukilometrejä kaikille ja jokaisen pitää olla valmis kamppailemaan fyysisesti.” 

HJS ei pelannut viime viikonloppuna, joten joukkue lähtee kamppailuun puolentoista viikon ottelutauon jäljiltä.  

“Aloitimme rauhassa ja palasimme perusarkeen. Nyt on peilattu millainen vastustaja tulee vastaan ja harjoiteltu niitä asioita. Jalat ovat tuoreet ja olemme valmiita kamppailemaan. Hyvä treeniviikko on alla ja huomenna lähdetään hakemaan kolmea pistettä matkaan”, Mokuma lupaa.  

Harjoituksissa on päästy keskittymään oman pelin työstämiseen ja Hakanen on tyytyväinen ehjään treenipätkään. 

“Olemme saaneet paljon edistysaskelia ja palautettua pallollista tekemistä taas siihen, mitä se oli muutaman viikon. Pari hankalaa matsia on takana, jossa ensimmäisessä puolustimme paljon ja toisen pelasimme vajaalla, joten keskiöön on palautettu se, että uskallamme pelata futista”, Hakanen tiivistää treeniviikon pääpainopisteet. 

HJS on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan tekemättä maaliakaan. Joukkue ei ole ottanut asiasta painetta. 

“Kyllä ne edelliset pelit ärsyttävät, mutta niistä saa vain lisäboostia ja motivaatiota huomiselle, että pääsemme pisteiden makuun. Erittäin hyvillä fiiliksillä lähdetään huomiseen”, Mokuma kertoo. 

Samaa kertoo Hakanen. 

“Ei harjoituskentällä ole mitään viitteitä ollut, että tässä olisi ylitsepääsemättömiä murheita. Olen aivan varma, että meidän aseilla on mahdollisuus haavoittaa vastustajaa huomenna. Pitää vain päästä niihin asemiin, että niitä voidaan hyödyntää. Meillä on hyvin selkeät tavoitteet, mitä tavoittelemme huomenna eikä mikään ole niiltä osin muuttunut”, Hakanen toteaa. 

 

EPS – HJS lauantaina 14.5. kello 15.00 Espoonlahden tekonurmella. 

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ