HJS jatkaa pelejä parin viikon tauon jälkeen - vastassa FC Honka/Akatemia

Eetu Pellikka taisteli HJS:n keskikentällä FC Jazzia vastaan. KUVA: Kai Savonniemi.
Eetu Pellikka taisteli HJS:n keskikentällä FC Jazzia vastaan. KUVA: Kai Savonniemi.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura kaartaa loppusuoralle jalkapallon Kakkosessa, kun joukkue matkustaa lauantaina Espooseen FC Honka/Akatemian vieraaksi. Nousutaistelussa vielä mukana oleva HJS kaipaa lauantaina ehdottomasti voittoa pysyäkseen vielä teoreettisen etäisyyden päässä sarjakärki Piffenistä. Haaste ei ole huomenna helpoimmasta päästä, sillä Honka kuuluu niin ikään sarjan kärkijoukkueisiin.

– Huominen vastus on erittäin laadukas. Honka on hyvä pallonhallintajoukkue ja erittäin hyvin organisoitu. Honkaa vastaan vaaditaan onnistumisia sekä pallollisessa että pallottomassa pelissä, jotta voiton voi ottaa, muistuttaa HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Kaurialassa kesäkuussa maalein 3-1 ottelussa, joka oli alkukauden käänne kohti parempia otteita.

– Se oli meiltä ailahtelevien alkukierrosten ehjin peli. Puolustimme jämäkästi ja pystyimme luomaan maalipaikkoja myös syöttöketjujen kautta. Tätä tarvitaan huomennakin. Vastuksen kovuus tiedetään, mutta otetaan haaste vastaan.

HJS pelasi viimeksi kaksi viikkoa sitten voittaen FC Jazzin tärkeässä ottelussa maalein 2-1. Jazz-ottelu päätti raskaan kolmen ottelun viikon, jonka jälkeen tulleen kahden viikon ottelutauon Hakanen otti ilolla vastaan.

– Saimme puolitoista viikkoa hyvää harjoittelua. Muutama pelaaja pelasi edellisenä viikonloppuna, jos oli ollut vähän taukoa peleistä. Huilasimme pitkän viikonlopun ja tämä viikko onkin ollut sitten erittäin energinen!

FC Honka/Akatemia - HJS lauantaina 25.9. kello 15:00 Tapiolan urheilupuistossa.

 

HJS:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 2.10. kello 15:00 Kaurialassa! Vastassa tuolloin Grankulla IFK. Tervetuloa!

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ