Artikkeli 6, kuva

Santeri Stenius on ollut oivassa maalivireessä harjoituspeleissä

Atlantis vieraaksi Meijerin Kentälle

HJS jatkaa kauteen valmistautumista kohtaamalla Kakkosen A-lohkoon valmistautuvan Atlantis FC:n Meijerin Kentällä tänään keskiviikkona kello 19.15. Ottelu näytetään suorana HJS:n Solidsport-kanavalla ja yleisöä ei oteta katsomoon ottelussa.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen johdattaa joukkonsa tällä viikolla kahteen harjoitusotteluun, sillä tämän päiväisen koitoksen lisäksi joukkue kohtaa lauantaina myös A-lohkossa pelaavan Lahden Reippaan Meijerin Kentällä. Päävalmentajalla on selkeä käsitys viimeisten harjoituspelien tavoitteesta.

- Alkaa olla pre-seasonin huipennus käsillä. Huomenna vastassa Atlantis ja lauantaina Reipas. Haetaan joukkueena vielä tuntumaa tiukempaan ottelutahtiin ja samalla saadaan hyvät peliminuutit koko joukkueelle kauden kynnyksellä.

- Atlantis on kova joukkue tälläkin kaudella. Siellä on monia laadukkaita yksilöitä, mutta joukkuepelin osalta he ovat myös menneet uuden valmennuksen myötä eteenpäin.

- Meillä on ollut hyvä draivi päällä ja viime viikkojen tekeminen on ollut koko joukkueella nousujohteista. Sellainen positiivinen kierre, mitä joukkue on viime aikoina rakentanut on tuonut meille itseluottamusta ja onnistumisia kentällä. Nyt on hyvä hetki vahvistaa vielä joukkueena voittamisen kulttuuria ja kaivaa myös siltä osa-alueelta itsestä se muutama lisäprosentti kentälle, mitä sarjapelien voittaminen tulee vaatimaan.

HJS - Atlantis Solidsportilla 19.15

Ottelu alkaa kello 19.15 HJS:n Solidsport-kanavalla

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ