HJS kohtaa kärkikamppailussa Salon Palloilijat

HJS on päässyt virittelemään kuntoaan kokonaisella treeniviikolla. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS on päässyt virittelemään kuntoaan kokonaisella treeniviikolla. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS pelaa huomenna kauden 14:nnen ottelunsa jalkapallon Kakkosen B-lohkossa, kun Kaurialaan saapuu vieraaksi Salon Palloilijat. Mukavassa yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa liitävällä HJS:llä on edessään kova urakka lauantaina mikäli se meinaa putkeaan pidentää, sillä sarjataulukossa neljäntenä vaanivat salolaiset aiheuttivat alkukaudella HJS:lle toisen kauden kahdesta tappiosta. Salossa pelattu ottelu päättyi 2-1 (2-0). Salolaisille maaleja tekivät Mavengo Efraim ja Mika Scoarnec. HJS:n lisäajalla tulleen kavennuksen ampui maaliin Eemeli Raittinen. 

 Pelasimme ihan hyvän pelin ja pystyimme pallollisena järkevään esitykseen. Puolustaminen oli yleisesti ottaen ihan jees, mutta päästimme alkukaudelle tunnusomaisesti vastustajan parin maalin johtoon ja tuhrimme itse paikkoja. Pelistä jäi niiltä osin parannettavaa ja siihen otteluun nähden olemme menneet paljon eteenpäin, joten luotetaan, että SalPa:a vastaan onnistumme meidän jutuissa, joissa olemme olleet vahvoja viime aikoina, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen 

SalPa on seitsemän pistettä HJS:ää perässä, mutta on pelannut kolme ottelua vähemmän. Potentiaalisesti SalPa on siis jopa HJS:ää paremmassa pistetahdissa, joten luvassa lienee kärkiottelun arvoinen otatus.  

 Todella tiukka SalPa on vastassa. SalPa:lla on miehistö vielä vahvistunut viime pelin jäljiltä, joten kova joukkue saapuu vastaan, Hakanen sanoo.  

SalPa:n otteluohjelmaa on muokannut kauden aikana korona-altistumiset ja joukkue on ehtinyt elokuun aikana pelata jo neljä ottelua. Saldo näistä neljästä ottelusta on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Viimeksi joukkue pelasi keskiviikkona Kaarinan Poikia vastaan 1-1-tasapelin menettäen voiton aivan ottelun loppupuolella. HJS pelasi edellisen kerran viime viikonloppuna ja on Hakasen iloksi saanut vihdoin kokonaisen treeniviikon.  

 Kova rutistus on meilläkin alla, joten alkuviikko oli palauttelua. Vedimme kovan harjoituksen keskiviikkona, joten olemme pelivireessä yhtälailla kuin SalPa. Pääsimme pitkästä aikaa treenaamaan täydellä ryhmällä ja jokainen pääsi näyttämään virettään keskiviikkona.  

 Kuorma ei jakaudu tasaisesti, kun on paljon pelejä, vaikka kaikki ovat saaneet peliminuutteja. Saimme pitkästä aikaa tehoharjoituksen koko joukkueena ja kehitettyä kaikkien ominaisuuksia. Meille on tärkeää saada viikkoihin myös tehotreenejä ja harjoituksia, jotka huolehtivat, että bensaa riittää tuleville viikoille, Hakanen avaa.  

Onko HJS:n koneessa tarpeeksi tehoja kierroksen kärkiottelussa SalPa:a vastaan? HJS – SalPa lauantaina 21.8. kello 17:00 Kaurialassa. Kaurialassa on 1500 katettua istumapaikkaa ja seisomatilaa vähintään toiselle mokomalle, joten turvavälien ja turvallisen ottelutapahtuman järjestäminen on mahdollista. Tervetuloa! Ottelu myös HJS:n Solidsport-kanavalta tällä kertaa toivottavasti ilman teknisiä ongelmia! 

210821 SalPa-event

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ