WhatsApp Image 2021-03-26 at 23.57.29 (1)

HJS kohtaa harjoitusottelussa PKKU:n kello 17.30. Ottelu näytetään suorana HJS:n Solidsport-kanavalla.

Uusi tuttavuus testaa HJS:n kevätvireen

HJS:n valmistautuminen kauden 2021 Kakkoseen jatkuu sunnuntaina harjoitusottelulla Kakkosen A-lohkossa pelaavaa Pallo-Kerho Uusimaata vastaan. Alunperin sunnuntain otteluun piti saapua vieraaksi Tampereen Palloveikot, mutta TPV joutui vetäytymään ottelusta kokoonpanohaasteiden vuoksi.

HJS näyttää Meijerin Kentällä pelattavan ottelun suorana Solidsport-kanavallaan. Lähetys käynnistyy Hämeenlinnan Urheilupuistosta kello 17.20.

Tästä HJS - PKKU lähetykseen

Päävalmentaja Lauri Hakanen odottaa ottelusta kahden nuoren joukkueen vauhdikasta ottelua. Lisäksi HJS saa kokoonpanoon mukaan vähemmän talven aikana pelanneita pelaajia, kuten Ossi Lehtonen ja Lasse Kivinen, jotka suorittavat varusmiespalvelusta Panssariprikaatissa kevään ajan.

- TPV:llä ilmeni viikon aikana melkoisia kokoonpanohuolia, joten suunnitelmat menivät äkkiseltään uusiksi. Onneksi apu löytyi ”läheltä” ja saamme nyt PKKU:n vieraaksemme. Mielenkiintoista kohdata ihan uusi vastustaja.

- PKKU on myös varsin nuori seura ja vähän meidän tapaan varsinkin alkuvaiheessa seilannut Kakkosen ja Kolmosen välillä. PKKU on tuottanut paljon hyviä nuoria pelaajia aina poikamaajoukkueisiin asti ja he ovat saaneet vastuuta edustusjoukkueessa jo varhain. Näen, että seuran profiilissa on paljon yhtäläisyyksiä meidän kanssa.

- Vaikka välimatkaa välillämme ei ole tämän enempää, emme ole kuitenkaan koskaan aiemmin heitä kohdanneet ja sen takia lähdemme matkaan vähän köykäisemmin tiedustelutiedoin kuin yleensä. Meillä on kuitenkin ollut MyPa-pelin jäljiltä selvät painopisteet harjoituskentällä ja niiden siirtämistä kentälle lähdemme sunnuntaina tavoittelemaan.

- Joukkue on harjoitellut todella hyvällä intensiteetillä menneen viikon ja saamme pitkästä aikaa myös pari varusmiestä mukaan sunnuntain kokoonpanoon.

Santeri Stenius on joukkueen kokeneimpia pelaajia.
Kuva: Pekka Rautiainen

Joukkueen runkopelaajaksi noussut hyökkääjä Santeri Stenius odottaa jo kauden alkamista ja vastustajan maaliverkkojen heiluttamista malttamattomana.

- Talvikausi on mennyt hyvin ja olemme saaneet kehitettyä omaa pelitapaa eteenpäin myös harjoituspeleissä. PKKU-otteluun lähdemme voittamaan, kuten joka kerta valkoisen paidan päälle vetäessä.

- Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta sijoittumaan sarjan kärkipäähän ja siinä autan joukkuetta parhaiten tekemällä maaleja. Meillä on hyökkäykseen tarjolla hyviä pelaajia, joten paikkoja tulemme luomaan.

- Mikään ei ole hienompaa kuin tuulettaa maaleja täyden Kaurialan edessä! Kunhan rajoitteet hellittävät, niin tulkaa katsomaan otteluita - me lupaamme tarjota viihdettä teille!

OTTELU LÄHETYKSEEN ALLA OLEVASTA KUVASTA

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ