Artikkeli 25, kuva 1

Kuva: Kai Savonniemi

HJS kompastui virheisiin Espoossa

FC Espoo – HJS 2 – 1 (2-0)

1-0 2 min Haris Ibrahimovic

2-0 33 min Haris Ibrahimovic

2-1 55 min Giscard Mosamete

Ottelun pöytäkirja Palloliiton tulospalvelussa: https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja?x&1434998

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueen vierailu lauantaina Leppävaaran Stadionille ei tuonut täytettä joukkueen pistesarakkeeseen kotijoukkueen voitettua ottelun Haris Ibrahimovicin kahdella maalilla. Kotijoukkueen maalit tulivat HJS:n isoista virheistä, joista läpi ottelun hyökkäysuhkaa luonut Ibrahimovic ratkaisi laadukkailla viimeistelyillä. HJS:n maalista vastasi kulmapotkun jälkitilanteesta pallon maaliin survonut toppari Giscard Mosamete.

Päävalmentaja Lauri Hakasen kommentit

– Tänään menetimme kolme pistettä. Tiesimme, että vastustaja tulee kovalla asenteella ottelun alun. Emme kuitenkaan kyenneet hoitamaan ottelun alkua sillä jo toisella minuutilla pallo oli omassa verkossa. Toisessa maalissa emme huolehtineet puolustuspelaamisesta ja se maksoi nyt toisen puoli-ilmaisen maalin verran.

– Tällä tasolla on vaikea voittaa otteluita, jos annamme kaksi maalia eteen vastustajalle.

– Toisella jaksolla pelimme taso nousi merkittävästi, mutta emme saaneet tehtyä kuin yhden maalin. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen pelin tason ja peli-ilmeen paranemiseen toisella jaksolla. Takaa-ajaminen ei ole koskaan helppoa, vaikka joukkueen taistelutahto olikin toisella jaksolla kovaa luokkaa.

Katso päävalmentajan videohaastattelu HJS Hämeenlinna – facebook-sivuilta. Videolla Hakanen summaa kauden ensimmäistä kolmannesta ja luo katseen myös syksyn ratkaisupeleihin:

https://www.facebook.com/watch/?v=316403312730174

Seuraava kotiottelu 7.8.

HJS:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 7.8. kello 19.00 Kaurialassa kun HJS haastaa sarjassa voitosta voittoon marssineen Ilves/2:n HJS Päivän ottelussa.

HJS Päivän tapahtumaan portit aukeavat jo kello 17.00 ja Hämeenlinnan Kaupunki tarjoaa sisään pääsyn otteluun kaikille.

Ottelun järjestelyistä ja tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ