Artikkeli 27, kuva 1

Kuva: Kai Savonniemi

HJS Kotivoittoon PIF:sta

HJS – PIF 2 – 0 (0-0)

1-0 53 min Eero Lamberg

2-0 75 min Joona Dyster

Hämeenlinnan Jalkapalloseura otti ensimmäisen kotivoitto kauden 2020 Kakkosessa ottamalla vakuuttavan esityksen jälkeen 2-0 kotivoiton Pargas IF:stä Eero Lambergin ja Joona Dysterin maaleilla.

Päävalmentaja Hakasen kommentit Hämeen Sanomien haastattelusta

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen kertasi ottelun jälkeen tapahtumia tyytyväisenä miehenä.

– Olen todella iloinen tavasta, jolla kauden ensimmäinen kotivoitto näki päivänvalon. Olimme koko ensimmäisen jakson jo hyvin pelin päällä ja teimme sovittuja asioita. Emme sortuneet pakottamattomiin virheisiin ja pelin jatkumo oli hyvää. Selkeä tasonnosto viikon takaisesta siinä, miten pystyimme rytmittämään peliä ja sitä kautta pelaamaan monipuolisesti hyökkäyssuuntaan.

Joukkueensa materiaalin leveys saa myös Hakaselta tunnustuksen.

– Juttelin Tekelle ennen peliä, että alamme olla siinä tilanteessa, jossa poissaolojenkin aikana saa olla melko hyvä harjoituksissa pelipaikan ansaitakseen. Todella hyvä joukkuesuoritus tänään kaiken kaikkiaan.

Maalintekijä Lamberg saa kehut myös valmentajaltaan.

– Nuori poika pelaa hyvällä tasolla ja myös fysiikka kehittyy kaiken aikaan. Vaikka joku tulee kylkeen, niin se ei tarkoita, että pallo karkaa jalasta. Erittäin tärkeä pelaaja meille tällä hetkellä.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ