HJS lähtee revanssimielellä VJS-kotiotteluun

HJS lähtee parantamaan ennen kaikkea peli-ilmettään keskiviikon VJS-otteluun. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS lähtee parantamaan ennen kaikkea peli-ilmettään keskiviikon VJS-otteluun. KUVA: Kai Savonniemi.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura yrittää ponnistaa takaisin voittojen tielle keskiviikkona, kun se pelaa kauden 17:ssä ottelussaan Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan. HJS maistoi sunnuntaina tappion karvasta kalkkia keskiviikkoisen vastustajansa syöttämänä, kun hämeenlinnalaiset poistuivat kotimatkalle 2-0-tappio niskassaan Vili Lankisen kahden maalin jälkeen. Siinä missä tappio oli HJS:lle harmillinen sarjan kärkitaistelua ajatellen, oli vantaalaisille voitto sitäkin arvokkaampi, sillä se nosti VJS:n pois suoran putoajan paikalta.

HJS ei saanut sunnuntaina parasta irti itsestään. HJS:n päävalmentajan Lauri Hakasen mukaan ongelmia oli nimenomaan henkisellä puolella ja peliin heittäytymisessä.

– Fiilis jäi, ettei koko joukkue ollut henkisesti valmis. Parantamisen varaa jäi paljon omaan tekemiseen.

HJS:n hyvä pelaaminen, joka johti kesän mittaan peräti yhdeksän pelin pisteputkeen, on parin viimeisen ottelun aikana ollut hieman kadoksissa. Hakanen ei ole huolissaan siitä, että peliote olisi yhtäkkiä kaikonnut, vaan katsoo enemmän henkisten asioiden suuntaan.

– Se minkä tasoista pelaaminen oli viime viikon peliharjoituksessa enteili suotuisampaa lopputulosta sunnuntaista. Jos asia on kiinni siitä, mitä joukkue tekee yhdessä ja miten valmistaudumme niin on tärkeää antaa palautetta myös tähän suuntaan. Jos se on henkimaailman jutuista kiinni eikä pelaaja ole valmis peliin niin toivottavasti siihen löytyy korjausliikkeitä myös urheilijalta itseltään. Sunnuntaisella esityksellä ei loppukaudesta palkintoa jää käteen, Hakanen pyörittelee.

Uusi näyttöpaikka koittaa onneksi jo huomenna, kun joukkueiden kahdesti siirretty ottelu Hämeenlinnassa päästään vihdoin pelaamaan. Hakanen on tyytyväinen, että seuraava ottelu tulee vastaan näinkin nopeasti ja ennakoi näyttöpaikkoja myös uusille pelaajille.

– Joka tapauksessa olisimme kierrättäneet pelaajia, että selviämme viikosta ilman turhia lihasvammoja, mutta sunnuntain esitys antoi mahdollisuuden siihen, että näyttöpaikkoja tulee muille. Moni pelaaja on odottanut nälkäisenä vuoroaan eikä niiden tilaisuuksien jakamista tarvitse nyt miettiä. Kilpailu pelipaikoista on edelleen kovaa ja tasoa pitää koko ajan nostaa.

HJS - VJS keskiviikkona 8.9. kello 18:30 Kaurialassa. Tervetuloa! Kaurialan stadionin alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja turvallisen ottelutapahtuman järjestämisen. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana tai jos tunnet itsesi sairaaksi!

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ