Artikkeli 34, kuva1

HJS matkaa Kauniaisiin

Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa odottaa keskiviikkona reissu Kauniaisiin, jossa joukkue kohtaa kauden toisessa Kakkosen ottelussaan Grankulla IFK:n.

HJS pelasi kauden avausottelussaan 0-0-kotitasapelin Pallo-Iiroja vastaan. Hämeenlinnalaiset eivät olleet kovinkaan tyytyväisiä tasapelipisteeseen, mutta vielä happamammat kitalaet avauskierroksen jälkeen oli GrIFK:lla, kun joukkue nujertui Tampereella Ilves/2:n vieraana peräti numeroin 6-1. ”Granin” joukkue lienee kuitenkin viikonlopun numeroita parempi ja sen tietää myös HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

– Grani on kestomenestyjä tässä sarjassa ja erittäin kokenut joukkue. Tuskin sitä kovin paljon hetkauttaa yksi heikko tulos. Heiltä puuttui paljon pelaajia Tampereelta ja odotettavissa on vahva kotijoukkue keskiviikkona, Hakanen tietää.

Hakasella on selkeä käsitys asioista, joiden pitää parantua Pallo-Iirot-ottelusta, jotta Kauniaisista on mahdollisuus ottaa kolme pistettä mukaan paluukuljetukseen.

– Tärkeintä on päästä takaisin omalle tasollemme yksilöinä ja sitä kautta nostaa joukkueen rimaa yhdessä paremmaksi. Sarja-avauksessa olimme turhan passiivisia omassa tekemisessämme ja sitä haluamme parantaa ensimmäisenä, kertoo Hakanen.

HJS pääsee keskiviikon otteluun kohtuullisen hyvästä terveystilanteesta.

– Oma joukkue on melko hyvin kasassa. Kysymysmerkit ratkeavat tänään (tiistaina) ja huomenna jalkeilla on varmasti iskukykyinen joukkue, Hakanen toteaa.

 

GrIFK – HJS Kauniaisten keskuskentällä keskiviikkona 17.6. kello 18.30.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ