Eetu Pellikka vei HJS:n johtoon ensimmäisellä puoliajalla.
Kuva: Rauni Pakkala

Eetu Pellikka siirtyi Ykkösestä pudonneesta Myllykosken Pallosta HJS:n riveihin.

Kuva: Rauno Pakkala

HJS matkaa Myllykosken Pallon vieraaksi

HJS matkaa sunnuntaina harjoitusotteluun Myllykosken Pallon vieraaksi Pekolan Liikenteen kyydillä. Ottelu pelataan Kouvolan Lehtomäen kentällä kello 14.00 alkaen ilman yleisön läsnäoloa. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä MyPan Solidsport-kanavalta.

Eero Lamberg osui TPV:n verkkoon kahdesti HJS:n hakiessa 7-0 vierasvoiton Tampereelta ennen hiihtolomaa. Kuva: TPV Media

Eero Lambergin lapikas kuumenee kesää kohden

Eero Lamberg osui edellisessä harjoitusottelussa kahdesti TPV:n verkkoon. Nuori hyökkääjä on ollut tyytyväinen joukkueen talviharjoitteluun, sekä odottaa sunnuntain pelissä näkyvän edellisten viikkojen harjoittelun painopisteet.

- Harjoituskausi on sujunut meiltä hyvin. Harjoituksissa on kova yrittäminen kaikilla ja joukkueeseen on saatu rakennettua hyvä yhteishenki, sitä kautta harjoitellut asiat ovat siityneet myös pelikentälle.

- Henkilökohtaisesti koen, että olen kehittynyt talven aikana kokonaisvaltaisesti isoilla askelilla ja se lupaa hyvää kaudelle.

- Edellinen harjoitusottelu TPV:tä vastaan osoitti, että pystymme tekemään kentällä sovittuja asioita ja tulos tulee sen myötä. Mypa on uusi tuttavuus ja lähdemme tietysti hakemaan jatkoa hyvälle vireelle. Toteutetaan niitä asioita, joita on harjoiteltu niin hyvä tulee!

Lauri Hakasen suojatit valmistautuvat Kakkoseen vierailemalla Myllykoskella

Tavoitteena eliminoida MyPan vahvuudet

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan joukkue on saanut harjoitella hyvin hiihtoloman jälkeen ja tavoite on kehittää peliä edelleen kohti kauden alkua.

- Kiva päästä pitkästä aikaa reissuun. Tässä vaiheessa kautta on hyvä päästä totuttelemaan myös matkapelien rutiineihin.

- Mypalla on talvikauden pelit olleet hyvin maalirikkaita. Välillä on tehty paljon, välillä päästetty useampi. Joukkueessa on reilusti kokemusta Kakkosen ja Ykkösen peleistä ja rutiinitaso monella pelaajalla on hyvä.

- Meillä on ollut hyvä harjoitusjakso tauon jälkeen ja olemme työstäneet pelin eri vaiheita kentän molemmissa päissä. Tavoitteena on, että olemme taas yhtenäisempiä ja kurinalaisempia joukkueena edelliseen peliin verrattuna. Haluamme myös eliminoida MyPan vahvuuksia kentällä. Se osa-alue tulee korostumaan taas pikkuhiljaa sarjapelien lähestyessä. Huominen tulee olemaan meille hyvä mittari.

Ottelu näytetään suorana

MyPa - HJS sunnuntaina 21.3.2021 kello 14.00

Lähetys on ilmainen, mutta vaatii rekistöitymisen Solidsport - palveluun (ilmainen).

Linkki otteluun: Tästä lähetykseen

HJS:n harjoitusottelut 2021

21.3. MyPa - HJS
28.3. HJS - TPV
10.4. HJS - NJS
17.4. HJS - JäPS

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ