O49A5421 (2)

HJS matkaa Poriin FC Jazzin vieraaksi

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on lauantaina edessään vierasreissu Poriin, jossa joukkue kohtaa Kakkosen B-lohkon neljännellä kierroksella FC Jazzin.

FC Jazz on pelannut tällä kaudella HJS:n tapaan kolme ottelua. Saldo noista kolmesta ottelusta on kaksi 0-0-tasapeliä ja 1-0-tappio. Tasapelit Jazz on pelannut Salon Palloilijoita ja Tampereen Palloveikkoja vastaan ja tappion se koki FC Honka Akatemialle edellisellä kierroksella. HJS:llä on taskussaan neljä pistettä TPV-voitosta, KaaPo-tasapelistä ja SalPa-tappiosta.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen uumoilee lauantain helteessä pelattavasta ottelusta tasaista vääntöä.

– Jazz on hankala vastustaja niin kuin on nähty. Se on vaikeasti voitettava joukkue, josta kertoo vain yksi päästetty maali. He eivät varmasti ole tyytyväisiä pistesarakkeeseensa, mutta heillä on ollut paikkoja ja tolpat ovat kolisseet. Toivottavasti meitäkään vastaan he eivät pysty maalia tekemään. Joukkue tuttu ja rutinoitunut porukka ja erittäin hyvä haaste meille.

HJS sai helpottavan avausvoittonsa viime ottelussa, jossa se nousi kahden maalin tappioasemasta lopulta 4-2-voittoon TPV:tä vastaan. Hakanen toivoo voiton helpottaneen joukkueensa mentaalipuolta.

– Toivon, että pelaajat ovat vapautuneet pakkovoiton ajattelusta. Tulos tulee pelaamisen kautta. Järkevien valintojen tekeminen puolustus- ja hyökkäyssuuntaan on avainasemassa. Koitamme nostaa taas rimaa edellisistä otteluista. Meillä on ollut vähän alkukauden tunnusteluvaihe päällä ja lauantaina mitataan taas niitä asioita, joilla pisteitä voi tulla. Yritämme parantaa niitä asioita, joita pitää parantaa.

HJS on kärsinyt alkukaudella loukkaantumishuolista eikä tuohon huoleen ole vielä lauantaina luvassa erityistä helpotusta.

– Näillä mennään ja kasaan parsimme niitä, joita pystymme. Kunnossa olevat jätkät ovat kuitenkin hyvässä vireessä, Hakanen kertoo.

FC Jazz – HJS lauantaina 19.6. kello 16:00 Porissa Herralahden kentällä.

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ