Artikkeli 54, artikkelikuva 1

HJS kohtaa Kakkosen A-lohkoon valmistautuvan Lahden Reippaan harjoitusottelussa lauantaina

HJS kohtaa Reippaan Lahdessa

HJS jatkaa valmistautumista Kakkosen kauteen kohtaamalla A-lohkossa pelaavan Lahden Reippaan lauantaina vieraskentällä. Tällä viikolla joukkueen harjoituksissa on panostettu henkisen valmennuksen osa-alueeseen pitkän harjoituskauden keskellä.

HJS:n valmentaja Jaakko Puronaho korostaa, että edellisestä ottelusta on otettava opiksi ottelun toisen jakson hyvä peli-ilme.

- Opettavainen viikko takana joukkueen kanssa. Suunnitellusti tämä harjoitusviikko ollut fyysisesti kevyempi ja olemme keskittyneet enemmän henkisen puolen juttuihin jotka on erittäin tärkeitä asioita joukkueurheilussa.

- Viime pelistä pitää ottaa mukaan toisen jakson peli-ilme, mutta hereillä pitää nyt olla heti alusta asti. Viime pelin kaltainen alku toimi hyvänä oppituntina että jokaiseen peliin pitää olla valmis sekä henkisesti että fyysisesti.

- Reipas on itselleni aika tuntematon joukkue, mutta varmasti laadukas ja hyvin valmennettu. Meidän pitää edelleen pystyä parempiin ja pidempiin syöttöketjuihin, sekä olemaan vahvoja boksien sisällä molemmissa päissä.

Loukkaantumisten sävyttämän talven jäljiltä pelikuntoon tervehtynyt Lauri Kesti odottaa jo malttamattomana virallisten otteluiden alkamista.

- Ollut rikkonainen harjoituskausi itsellä , kun olen kärsinyt pienistä loukkaantumista niin moni matsi on jäänyt välistä.

- Joukkueen ilmapiiri on ollut positiivinen ja arki kyl erittäin hyvää. Ollaan treenattu laadukkaasti ja saatu harjoitusotteluista enimmäkseen hyviä tuloksia. Toivottavasti sarjamatsitkin alkaisivat jo niin päästäisiin siirtämään tehty työ niihin matseihin missä on pisteet jaossa.

- Omat tavoitteet tälle kaudelle on pysyä kunnossa koko kausi, jotta pääsee pelaamaan isoja minuutteja ja kuulua joukkueen tehokkaimpien pelaajien joukkoon.

- Joukkueena meillä on mahdollisuus ottaa pisteet kaikilta vastustajilta sarjassa, joten tavoitteemme on varmasti sijoittua sarjan kärkipäähän. Onnistuessa ei ykköstilakaan ole saavuttamaton tasaisessa sarjassa.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ