Artikkeli 13, kuva

HJS matkaa sarjapaikastaan tiukasti taistelevan TPV:n vieraaksi

HJS jatkaa otteluitaan jalkapallon Kakkosen B-lohkossa tänään perjantaina, kun joukkue matkustaa Tampereelle Tammelan stadionille TPV:n vieraaksi. Edellisen ottelun 1-0-voitolla Salon Palloilijoista neljänneksi sarjataulukossa nousseella HJS:llä ei ole tiedossa helppoa ottelua tänäänkään, sillä kovin odotuksin kauteen lähteneet tamperelaiset ovat ajautuneet tiukkaan taisteluun sarjapaikastaan ja kaipaavat kauden lopuista otteluista pisteitä pelatakseen Kakkosta myös ensi kaudella. TPV on tällä hetkellä vain pisteen edellä putoamisviivaa. Tiukasta sarjasta tosin kertoo se, että TPV on HJS:stä jäljessä vain kuusi pistettä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tiedostaa ottelun lähtökohdat.  

– Haastava peli on taas tiedossa. TPV on vahva joukkue ja pelaa tänään kotikentällään, joten meidän täytyy saada taas maksimit irti jos haluamme pisteitä mukaamme. Otteluun on mielenkiintoiset asetelmat, sillä kotijoukkueella on suuremmat tulospaineet ja me voimme lähteä enemmän rennosti ja paineettomasti hakemaan hyvää tulosta. Kiva olla tässä asemassa, Hakanen pohtii.  

HJS ja TPV kohtasivat vain pari kierrosta sitten Hämeenlinnassa. HJS oli tuossa ottelussa parempi niukasti maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin iski Jesse Huhtala ottelun yhdeksännellä minuutilla.

– Siinä ottelussa oli paljon hyviä juttuja. Pystyimme iskemään TPV:n ongelmakohtiin hyökkäämällä muutaman kerran tosi nopeasti kun paikka oli. Olemme muutamissa viime otteluissa puolustaneet erittäin hyvin ja yleisilme sekä tekeminen puolustettaessa on ollut hyvää, vaikka aina totta kai kaverikin jokusen paikan saa. Pallollisena meidän on pystyttävä ottamaan suurempi ote kentällä ja kontrolloimaan palloa pidempiä jaksoja. Koko ajan ei voi hyökätä vain nopeasti, Hakanen kertoo.  

HJS ei ole tällä kaudella kyennyt vielä voittamaan kahta ottelua peräkkäin. Tänään siihen tarjoutuu jälleen mahdollisuus.  

– Se on yksi meidän tavoitteista, että opimme koko ajan voittamisen kulttuuria tällä tasolla. Kehitämme sitä rutiinia, että pääsemme pelissä aina omalle tasollemme. Jos vastustaja on parempi niin silloin kunnioitamme tulosta, mutta ensimmäinen asia on se, että pelaamme omalla tasollamme, jolloin voimme taistella aina pisteistä, Hakanen toteaa.  

HJS:n oma viikko on Hakasen mukaan sujunut “ihan ok”. 

– Aika tynkäviikko on ollut takana: pari yhteistä treeniä ja taas pelin kimppuun. Olemme purkaneet edellisen pelin, kaivaneet kehityskohteet ja työstäneet niitä. Ei ne aina montaa treeniä tarvitse, jos ajatus on yhtenäinen mitä kentällä lähdetään tekemään. Se mikä edellisellä Tampereen visiitillä (tappio Ilvekselle 3-2) oli haasteena niin tänäänkin on arkipeli ja työviikon päätteeksi kun lähdemme pelaamaan täytyy latauksen ja keskittymisen olla aivan maksimitasolla. Se on tänään juttu, mistä kaikki lähtee liikkeelle ja jokaisen on saatava se puoli kuntoon jo bussiin astuessaan, Hakanen linjaa. 

 

TPV – HJS Tammelan stadionilla perjantaina 18.9. kello 18.30. Joukkueiden edellisen ottelun parhaita paloja voi muistella TPV:n tekemästä koosteesta.

Artikkelikuva: Pekka Rautiainen.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ