HJS matkaa sunnuntaina Pargas IF:n vieraaksi

HJS:n taistelu pisteistä jatkuu sunnuntaina Paraisilla. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS:n taistelu pisteistä jatkuu sunnuntaina Paraisilla. KUVA: Kai Savonniemi.

Vahvat nousijakaudet viime vuonna pelanneet HJS ja Pargas IF kohtaavat sunnuntaina jälkimmäisen kotikentällä Paraisissa Kakkosen B-lohkon ottelussa. Viime kaudella joukkueiden ainoa kohtaaminen päättyi HJS:n kotivoittoon numeroin 2-0.

Tällä kaudella Piffenin saldo viidestä ottelusta on kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio eli 10 pistettä. Maaleja joukkue on tehnyt sekä päästänyt kahdeksan kappaletta. Joukkueen maalinteko on ollut vahvasti hyökkääjä Gezim Vocan harteilla, sillä mies on vastannut peräti viidestä joukkueensa maalista. Piffenin vahvasta alkukaudesta kielii myös sarjasijoitus, joka on kolmas.

HJS:n saldo kuudesta ottelusta on 2-2-2. Pisteitä hämeenlinnalaiset ovat keränneet kahdeksan ja sarjataulukossa joukkue miehittää sijaa kuusi. Molemmat joukkueet pelasivat keskiviikkona. HJS tasasi pisteet Ilves/2:n kanssa ja PIF lähtee sunnuntaihin vierasvoitto allaan FC Jazzista.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tietää, ettei pisteet lähde Paraisilta matkaan helpolla.

– Kova vastus on Paraisilla varmasti. Heillä on laadukas joukkue ja monta erittäin hyvää yksilöä tälle tasolle. Viime kaudella joukkue osoitti ettei se ole heittopussi, vaan päinvastoin sarjan parhaita joukkueita. Kova testi ja tiukka keli ovat odottamassa, mutta hekin ovat pelanneet keskiviikkona, joten sama juttu on heilläkin.

Hakasella on selvä suunnitelma sunnuntain varalle.

– Kaikki fokus laitetaan siihen, että keskitymme niihin asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa ja parannamme niitä, Hakanen sanoo.

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ