HJS matkustaa huomenna Poriin revanssi mielessään

HJS hioi kuvioita kuntoon Kaurialan nurmella.
HJS hioi kuvioita kuntoon Kaurialan nurmella.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkaa pelejään Kakkosessa huomenna Porin stadionilla, jossa meikäläisiä isännöi Musan Salama.  

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen tapahtui vappuaattona Pullerilla. HJS:n osalta peli lähti väärille urille ennen kuin se ehti alkaakaan, kun se jäi vajaamiehiseksi punaisen kortin myötä heti ensimmäisellä minuutilla ja MuSa siirtyi tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta 1-0-johtoon. HJS pystyi jokseenkin haastamaan porilaisia vajaalla ensimmäisen jakson, mutta toisella puolikkaalla MuSa meni menojaan aina 4-0-vierasvoittoon asti. 

Siispä on täysin selvää, mikä on HJS:n huomisen tavoite. 

“Otetaan revanssi, ei tässä muuta tavoitella. Edellinen peli oli aika erikoinen kokonaisuus, josta on vaikea tehdä johtopäätöksiä kummankaan joukkueen voimasuhteista. Huomenna vastakkain asettuu kaksi hyvävirestä joukkuetta, kun MuSa on piristynyt viime kierroksien aikana ja raapinut pisteitä ja noussut kohti keskikastia”, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen. 

MuSa on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun HJS miehittää sijaa kuusi. Eroa joukkueiden välillä on viisi pistettä, mutta MuSa on pelannut yhden ottelun vähemmän. Viimeisestä viidestä ottelusta MuSa on voittanut kaksi, hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin. Voitot joukkue on saavuttanut Klubi 04:sta ja SalPasta, joten tiedossa lienee huomenna tiukka ottelu. 

“Marginaalit ovat pieniä. Heillä on erittäin rutinoitunut ja laadukas pelaajamateriaali kasassa. Kova haaste on tulossa, mutta kuten sanoin niin meillä on kevätkierrokselta aika paljon näytettävää. Se peli ei ollut meidän tasoa”, Hakanen toteaa. 

HJS:n viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet pistesarakkeeseen mukavat 10 pistettä. Joukkue janoaa lisää pinnoja myös huomenna tehdäkseen tiiviistä kärkinipusta entistä tiiviimmän. Peli on kulkenut, joten suurempia pelillisiä rukkauksia ei tarvitse tehdä hienosäätöjä lukuun ottamatta. 

“Pelin periaatteita ei edelleenkään päästä karkuun. Meidän pelaamisessa on omat lainalaisuudet, joiden pohjalta otetaan vastustajan vahvuudet huomioon ja pyritään eliminoimaan niitä. Ja kyllä ne jutut, joilla isketään löytyy sieltä myös. Hienosäätöä ja erilaisia painotuksia, ei sen ihmeempää. Sillä tässä on pärjätty ja sillä mennään eteenpäin peli kerrallaan”, Hakanen sanoo. 

Viime viikolla joukkuetta kummittelemaan saapunut koronaviruskierre on saatu myös katkaistua eikä lisäsairastumisia ole tullut. Näin ollen kokoonpanon suhteen on tällä kertaa jopa varaa mistä valita. 

“Loppuviikkoa kohti on väki lisääntynyt ja saamme valita terveistä ne, jotka matkaan lähtevät eli erinomainen tilanne sen suhteen.” 

MuSa – HJS lauantaina 23.7. kello 17:00 Porin stadionilla. 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ