Artikkeli 53, kuva 1

Kuva: Ari Kedonperä

HJS matkustaa Ilves/2:n vieraaksi Kakkosen cupin avausotteluunsa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueen kilpailullinen kausi käynnistyy lauantaina Tampereella, jossa joukkue kohtaa Kakkosen cupin avausottelussaan kesällä samassa Kakkosen lohkossa pelaavan Ilveksen kakkosjoukkueen. Ilves/2 avasi oman Kakkosen cupinsa jo viime viikonloppuna vakuuttavalla 6-1-voitolla Tampere Unitedista.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen odottaa tämän kalenterivuoden ensimmäistä koitosta hyvillä mielin.  

– Joukkue on harjoitellut hyvin ja ainakin silmämääräisesti arvioiden olemme hyvässä iskussa. Pelinälkää riittää ainakin. Pelin iso tavoite on viedä eteenpäin ja mitata harjoiteltuja asioita ja kykyä toteuttaa niitä pelitilanteessa. Sitä kautta haemme myös hyvää tulosta, se on selvä. 

Kakkosen cupin lohkovaihe pelataan yksinkertaisena sarjana, josta vain voittaja selviytyy jatkoon taistelemaan paikasta varsinaiseen Suomen cupiin. Jokainen ottelu on jatkoon pääsemisen kannalta erittäin tärkeä. HJS tavoittelee Hakasen mukaan tämän vuoden Kakkosen cupista parempaa menestystä kuin edelliskautena, jolloin tuloksena oli kahdesta pelistä kaksi tappiota. 

– Viime vuonna cup päättyi alkulohkoon. Tänä vuonna lohkopelejä on yksi enemmän. Hyvä lähtökohta on, että cup jatkuu tänä vuonna alkulohkosta eteenpäin.  

HJS saa lauantaina jalkeille iskukykyisen joukkueen, vaikka vielä hieman kesken oleva joukkueen rakennusvaihe pienen pulman aiheuttaakin.  

– Cupin peleissä voimme peluuttaa vain sopimuksellisia pelaajia, joten se hieman karsii miehistöä huomiselta, Hakanen kertoo. 

Panokselliset ottelut ovat hyviä tilaisuuksia testata pelaajien sen hetkistä kilpailukykyä ja valmiutta koviin otteluihin. 

– Varmasti pelaajia kierrätetään talven mittaan ja myös A-junnujen SM-karsinta saattaa välillä vaikuttaa peluutukseen meillä edustuksessa. Mutta kyllä lähtökohtana on aina se, että paikka kokoonpanossa ansaitaan harjoituskentällä, Hakanen linjaa. 

Ilves/2:n ja HJS:n välinen ottelu potkaistaan käyntiin Pirkkahallissa kello 14.30. HJS:n, Ilves/2:n ja Tampere Unitedin lisäksi samassa lohkossa pelaa myös TPV.  

HJS:n ainoa Kakkosen cupin kotiottelu pelataan sunnuntaina 2.2. kello 20.15 Säästöpankki-areenalla TPV:tä vastaan.

 

Kuva: Ari Kedonperä

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ