HJS matkustaa leiripäivälle Eerikkilään

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS Giscard Mosamete
Giscard Mosamete ja muu HJS:n joukkue matkustaa hiomaan kuvioitaan Eerikkilään. KUVA: Kai Savonniemi.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura suuntaa sunnuntaiksi Eerikkilään leiripäivälle, jonka huipentaa harjoitusottelu samassa lohkossa HJS:n kanssa pelaavaa Ilves-Kissoja vastaan. 

“Tarkoituksena on ryhmäytyä joukkueen kesken sekä luoda kokonaiskuvaa ja tavoitteita, joita kohti lähdemme kulkemaan. Suunnitelmana on myös harjoitella kevyesti ja käydä läpi joukkuetaktisia asioita. Peli on sitten kirsikka kakun päällä”, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.  

Leiripäivä päättyy siis harjoitusotteluun Ilves-Kissoja vastaan. Tamperelaisten joukkue on elänyt paljon viime kauteen verrattuna eikä Hakasella ole juurikaan tietoa siitä, mitä tuleman pitää. Keskittyminen on muutenkin tiukasti omassa tekemisessä. 

“Meillä on omat painopisteet pelin suhteen viime viikonlopun ja tämän harjoitusviikon pohjalta. Keskitymme niiden viemiseen eteenpäin. Tavoite on totta kai onnistua pelissä, mutta päivä pitää sisällään monta muutakin tärkeää asiaa” Hakanen sanoo. 

Ilves-Kissat on pelannut tämän vuoden puolella kaksi harjoitusottelua Ilves/2:sta vastaan. Molemmat ottelut ovat päättyneet tasan. HJS:llä on puolestaan alla 3-3-maali-iloittelu Atlantiksen kanssa. 

HJS – Ilves-Kissat sunnuntaina kello 15:30 Eerikkilässä.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ