O49A5421

Lauri Kesti on monipuolisena pelaajan tärkeässä roolissa HJS:n kokoonpanossa.

Kuva: Kai Savonniemi

HJS matkustaa perjantaina Saloon - “Jännitys on nyt pois ja oma juttu kehittyy”

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on perjantaina edessään matka Saloon, kun se kohtaa kauden toisessa Kakkosen B-lohkon ottelussaan Salon Palloilijat. HJS avasi kautensa 2-2-tasapelillä Kaarinan Poikia vastaan menneenä lauantaina. Salolaiset nappasivat ensimmäisestä ottelustaan niin ikään pisteen maalittomasta tasapelistään FC Jazzin vieraana.

HJS osoitti venymiskykyään KaaPo:a vastaan nousemalla nihkeästä 2-0-tappioasemasta pistejakoon Eppu Kallion ja Santeri Steniuksen maaleilla. Varsin kiihkeä ottelu tarjosi pelillisesti HJS:ltä sekä hyviä että huonoja asioita.

– Jouduimme tekemään pelin sisällä paljon muutoksia loukkaantumisten myötä, mutta sopeuduimme matsin aikana tulleisiin pelipaikan ja pelaajiston muutoksiin ja pidimme paketin kasassa. Saimme uutta vaihdetta silmään ylöspäin ja nousimme takaa tasoihin. Osoitimme hyvää luonnetta eikä tyydytty tarjolla olleeseen, vaan otimme pisteen mukaan, luonnehtii HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

– Parantaa pitää ilman muuta asioita, joita olemme tehneet talvikaudella paremmin. Oma pallollinen pelaaminen, miten hyökkäämme monipuolisemmin, paremmat valinnat pallollisena ja valintoihin enemmän rohkeutta ja välillä suoraviivaisuutta, Hakanen listaa.

SalPa:sta jos jostain joukkueesta voidaan puhua vakiintuneena Kakkosen organisaationa, sillä joukkue aloitti lauantaina jo 20:nnen peräkkäisen kautensa Kakkosessa. Viime kaudella SalPa sijoittui B-lohkossa yhdeksänneksi.

– Pelillistä informaatiota emme ole hirveästi saaneet, mutta joukkueella on edelleen sama valmentaja ja sama pelaajisto suurilta osin, joten tuttua SalPa:a on tiedossa. Uudet vahvistukset ovat vielä tositoimissa näkemättä, mutta tiedostamme tämän ja pelissä nähdään mikä on heidän iskukyky, Hakanen kertoo.

HJS koki lauantaina ikäviä hetkiä, kun keskuspuolustajat Valtteri Paananen ja Giscard Mosamete jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisten vuoksi kentältä pois. Ohkainen topparitilanne ei silti huolestuta Hakasta.

– Hyvän avauksen ja kokoonpanon saamme jalkeille huomenna ja pelaajat omille pelipaikoilleen. Sen suhteen ei ole hätää. Pystymme A-junioreista myös täydentämään kokoonpanoa. Lähdemme tekemään hyvää suoritusta ja parantamaan niitä juttuja, joita viime pelistä jäi parannettavaa. Jännitys on nyt pois ja oma juttu kehittyy, joten voittoa lähdemme hakemaan.

HJS GOES TERVE VOL 2
Tilaamalla ruuan varmistat paikkasi 200 hengen terassilla ja HUIKEAT näköalat Kaurilan kauniissa ympäristössä!
Tasolounaan valmistamassa buffassa tällä kertaa:
- Bratwurstia, keittiön omaa sinappia
​- Pulled pork BBQ
​- Lohkoperunat
​- Paahdetut uunijuurekset
​- Mansikka-melonisalaatti
​- Saaristolaisleipää, minirouhesämpylät, yrttilevite
- Mehu & Vesi
Tämä hintaan 25€ per henkilö ja kausikortin omistajille VAIN 20€!
  • Terassille saa tulla muutenkin, mutta vain ennakkoon tilatut ruokailut varmistavat NÄKÖALAPAIKAT!
  • Terdelle saa tulla myös alaikäiset, mutta toivomme toki että aikuisen seurassa!
  • Ethän tule RAVINTOLAAN jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita

Tilaukset https://forms.gle/cuy87zgxAE4dzUAg8

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ