HJS matkustaa Tampereelle Ilves-Kissojen vieraaksi

HJS:llä on edessään tiukka ottelu Ilves-Kissoja vastaan. KUVA: Tomi Vesaharju.
HJS:llä on edessään tiukka ottelu Ilves-Kissoja vastaan. KUVA: Tomi Vesaharju.

HJS matkustaa tänään tutun vastustajan kimppuun Tampereelle, kun se kohtaa kauden 12:ssa ottelussaan Ilves-Kissat. Joukkueet pelasivat perjantaina dramaattisen ottelun, jossa Ilves-Kissojen 78:lla minuutilla tekemä johtomaali jäi lopulta koristeeksi, kun HJS nousi viimeisen kymmenen minuutin aikana ohi Eemeli Raittisen tasoituksella ja Eppu Kallion lisäajalla tekemällä voittomaalilla. Vahvassa vireessä oleva HJS aiheutti Ilves-Kissoille täten vasta kauden toisen tappion.  

HJS on jälleen kovan haasteen edessä, sillä tasaisessa sarjassa kuudentena tällä hetkellä olevat tamperelaiset eivät varmasti halua uutta pettymystä perjantain jatkoksi. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen sanoo, että hämeenlinnalaiset ovat varautuneet tiukkaan iltapuhteeseen. 

– Näimme perjantaina, miten vaikea vastustaja meillä on. He osaavat puolustaa hyvin joukkueena ja ovat vahvoja kaksinkamppailuissa. Hyökkäyksessä heillä on erinomaisia pelaajia ja selkeät roolit.  

– Meille jäi viime ottelussa vielä vähän parantamisen varaa puolustuspelissämme, miten kommunikoimme ja jaamme puolustusroolit. Toivottavasti pystymme tänään parantamaan näitä puolustuspään asioita. 

Siinä missä HJS saattoi saada viime kaudella etua nousijan statuksestaan, on joukkueen hyvät otteet huomioitu viimeistään tämän kauden aikana. Se ei varsinaisesti helpota pisteiden keräämistä ja kilpailuetua on luotava harjoituskentällä. 

– Viime syksystä asti olemme jo tiedostaneet, että meille ei anneta enää yllätysmomenttia ja vastustajat tiedostavat, että mekin pystymme pelaamaan. Meidän pitää kasvaa siihen, että pystymme itse tekemään aloitteita ja luomaan paikkoja peleissä, joissa meillä on hallinta. Siinä olemme menneet eteenpäin ja matkan varrella olemme fiksanneet niiltä osin juttuja, mitä teimme puoli vuotta sitten. Meille on tullut mukaan erityyppisiä pelaajia ja roolituksia on säädetty, että saamme näistä pelaajista parhaan mahdollisen irti, Hakanen kertoo. 

Hitaampaan hyökkäämiseen ja murtautumiseen onkin kiinnitetty huomiota. 

– Se on pienestä kiinni, että pystyisimme luomaan A-luokan maalipaikkoja myös hitaammalla hyökkäämisellä, mutta vielä vähän jää se viimeinen syöttö uupumaan oikeasta välistä oikealla painolla ja oikealla hetkellä. Se on se maailman vaikein juttu ja erottaa ihan huipputasollakin ne kaikista parhaat muista, Hakanen miettii.  

Ilves-Kissat – HJS Kaupin tekonurmella tänään kello 18:30. 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ