Artikkeli-12-kuva-1

HJS on tänään ison haasteen edessä – vastassa sarjakärki Klubi 04

Hämeenlinnan Jalkapalloseura matkaa tänään sarjaa vakuuttavalla saldolla johtavan Klubi 04:n vieraaksi Helsinkiin. Päivän isännät ovat pelanneet tällä kaudella pisteissä mitattuna vakuuttavimmin kaikki Kakkosen lohkot huomioiden. Kahdestatoista ottelustaan peräti 11 voittanut ja tappioitta koko kauden edennyt HJK:n farmijoukkue johtaa Kakkosen B-lohkoa kolmella pisteellä ennen Ilves/2:sta yhden ottelun vähemmän pelanneena. HJS majoittaa sarjataulukossa sijaa kuusi 16:lla pisteellä.  

Maaleja Klubi 04 on iskenyt peräti 40 eli 3,3 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Vastustaja on onnistunut Klubia 04:sta vastaan maalinteossa vain 11 kertaa – siis alle maalin keskiarvolla. Kai Meriluoto on ollut Klubi 04:n tehokkain pelaaja 13:lla maalillaan. HJS on tehnyt tällä kaudella maaleja yhtä paljon kuin on päästänytkin: 17. Jesse Huhtala on venyttänyt vastustajan maaliverkkoja seitsemän kertaa ollen näin hämeenlinnalaisten paras maaliruisku.

Haaste on tänään valtava ja sen tietää HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

– Kova peli tietenkin edessä. Sarjajohtaja vieraissa. Venymistä vaaditaan.

– Klubi on suorittanut huikealla tasolla. Muutama iskun paikka on, joihin totta kai pyrimme iskemään, Hakanen jatkaa.

HJS:n vire on hyvä ja Hakanen luottaa omaan joukkueeseensa.

– Luottavaisin mielin lähdetään ja kaikki lyödään likoon.

 

Klubi 04 – HJS Helsingissä Bolt Arenalla sunnuntaina kello 17.00. 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ