HJS päättää härkäviikkonsa lohkon kärkikamppailuun

HJS saa lauantaina vieraakseen FC Jazzin Porista B-lohkon kärkikamppailussa. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS saa lauantaina vieraakseen FC Jazzin Porista B-lohkon kärkikamppailussa. KUVA: Kai Savonniemi.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran tiukka kolmen ottelun viikko päättyy huomenna Kakkosen B-lohkon kärkikamppailuun, jossa vastaan asettuu FC Jazz Porista. Sarjakolmonen HJS ja sarjakakkonen FC Jazz ovat kahden pisteen päässä toisistaan lohkon tiukassa yläpään taistelussa. Edessä on siis klassinen kuuden pisteen ottelu ja tiukka haaste hämeenlinnalaisille lauantai-iltapäivän ratoksi.

– Haaste oli edellisissä kahdessa ottelussakin hyvä eikä se yhtään helpotu. Tiedossa on, että parhaaseen pitää pystyä, jotta voimme voittaa. Sarjan vaatimustaso on kova, joten oman tasomme on oltava korkealla jos haluamme voittoja ottaa, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS:n ja Jazzin kauden ensimmäinen kohtaaminen kesäkuussa ei jättänyt hämeenlinnalaisille hyviä muistoja, sillä Jazz voitti Porissa pelatun ottelun maalein 5-2. Ilta oli HJS:lle vaikea puolustussuuntaan, mutta toisaalta tuossa ottelussa kylvättiin siemen keskikesän hyville otteille.

– Teimme homman itsellemme vaikeaksi. Olimme erittäin löysiä puolustussuuntaan ja koko joukkuepuolustaminen oli kehnoa. Sen ottelun klippejä selasimme joukkueen kanssa aika lailla ja siitä alkoi ryhtiliike sen sarakkeen osalta, Hakanen muistaa.

– Jazzilla on hyvä hyökkäyskalusto. Viime pelissä (HJS-VJS) vastustaja ei tarvinnut montaa paikkaa, joten puolustusta pitää pystyä taas tulppaamaan. Hyvä puolustaminen antaa meille myös mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksiamme hyökkäyssuuntaan, Hakanen toteaa.

Hakanen luottaa, että HJS:llä riittää energiaa hyvään otteluun lauantaina, vaikka peli on jo kolmas viikon sisään.

– Kierrätimme kokoonpanoa keskiviikkona aika isolla kädellä ja pelaajat vastasivat hyvin huutoon. Katsotaan miten pelaajat ovat palautuneet ja miltä vire näyttää tänään. Illan treenit määrittää huomista kokoonpanoa, halua pitää näkyä tänään jos kokoonpanoon mielii, ja toisaalta treenit näyttää myös sen jos joku ei ole palautunut kunnolla. Paikkoihin ei voi vaikuttaa muulla kuin omalla tekemisellä, Hakanen muistuttaa.

Kakkosen B-lohkon mielenkiintoinen kärkiottelu HJS – FC Jazz lauantaina 11.9. kello 15:00 Kaurialassa. Ottelun näkee myös HJS:n Solidsport-sivun kautta suorana lähetyksenä 10 euron hintaan. Kaurialan tapahtuma-alue mahdollistaa turvallisen ottelutapahtuman järjestämisen ja turvavälien ylläpidon. Ethän osallistu tapahtumaan jos olet sairas tai tunnet itsesi sairaaksi! Tervetuloa!

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ