HJS palaa kesätauon jälkeen pelikentälle tiistaina kärkiottelussa Espoon Palloseuraa vastaan

HJS marssii Kaurialan portaita alas jälleen tiistaina. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS marssii Kaurialan portaita alas jälleen tiistaina. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS on lomansa lusinut ja taas intoa täynnä, kun Kakkosen B-lohko jatkuu hämeenlinnalaisten osalta kärkipään ottelulla Espoon Palloseuraa vastaan. Tiistain ottelu ei ole ainoa joukkueiden välillä tällä viikolla, sillä joukkueet kohtaavat Espoossa uudestaan heti lauantaina.  

HJS on sarjassa kolmantena vain pisteen, ja pelin enemmän pelanneena, viidentenä majailevia espoolaisia edellä. HJS palasi viikon loman jälkeen harjoituskentälle viime viikolla VJS-ottelua silmällä pitäen, mutta perumaan jouduttu peli siirsi katseet kerralla muutaman päivän eteenpäin. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen palaa tosipelien ääreen innolla.  

– Odottavaisin mielin huomiseen. Olemme saaneet harjoitella viime viikon rauhassa ja saaneet taas jalat liikkeelle. On kiva päästä pelaamaan taas pisteistä. Nyt alkaakin nämä “playoff”-kierrokset, kun EPS on kahteen kertaan vastassa tällä viikolla.  

EPS saapuu Hämeenlinnaan kolmen ottelun voittoputkessa, kun joukkueen kovan vireen ovat joutuneet toteamaan niin KaaPo, SalPa kuin TPV. HJS:n taaperoiän ylittänyt tappioton kotitaika joutuukin tiistaina kovaan testiin.  

– EPS on hyvä joukkue, ja nimenomaan joukkue: erittäin kurinalainen ja yhtenäinen. Heillä on hyviä pelaajia jokaisessa linjassa ja he pystyvät pelaamaan monipuolisesti sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Viime viikkojen tulokset ovat olleet heillä tosi hyviä, joten parasta pitää saada taas pöytään pisteiden eteen, Hakanen kertoo.  

Jos on EPS ollut hyvässä vireessä viime aikoina niin sitä on ollut myös HJS, joka marssii tällä hetkellä neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Tällä viikolla pelataankin isoista pisteistä sarjataulukon kärkitaistelua ajatellen. Hakanen sanoo, että HJS:llä on allaan hyvä treeniviikko. 

– Kaikki näyttää hyvältä huomista ajatellen. Pelaajisto on pääosin täydessä kunnossa ja muutamalle on saatu nyt myös pari 90-minuuttista farmijoukkueen mukana. Kilpailu pelipaikoista on tällä hetkellä tosi kovaa ja uskon, että se on hyvä lähtökohta tiukkaan viikkoon. Nälkää riittää varmasti kaikilla.  

 

HJS – EPS tiistaina 27.7. kello 18:30 Kaurialassa. Ottelussa ei ole yleisörajoituksia ja Kaurialassa on tilaa seurata ottelua turvallisesti! Tervetuloa! Ottelu on nähtävissä myös HJS:n Solidsport-kanavalla. 

210727-HJS-EPS-Kakkonen

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ