HJS pelaa huomenna Kaarinassa isoista pisteistä

Miika Kolsi taisteli pallosta Hakaa vastaan
Miika Kolsin esittämää taisteluilmettä vaaditaan taas lauantaina, kun HJS tavoittelee pisteitä Kaarinasta.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran tiukka juhannusta edeltävä pelirupeama jatkuu huomenna, kun joukkue matkustaa Kaarinan Poikien vieraaksi. Ottelussa pelataan tärkeistä pisteistä, sillä molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä putoajien paikalla, kun HJS miehittää sijaa 11 ja KaaPo on sarjassa viimeisenä sijalla 13.

HJS on tiistaisen Haka-ottelun jälkeen keskittynyt palautumiseen ja joukkueen vireystila vaikuttaa päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan hyvältä.

"Ei ole viime pelin jälkeen kuulunut mitään kummempaa. Taas ollaan hyvin palauduttu ja terveystilanteen pitäisi olla hyvä."

Jos on HJS:n alkukausi ollut tuloksellisesti vaikea niin sitä se on ollut myös KaaPolla. Kaarinalaiset ovat keränneet seitsemästä ottelusta neljä pistettä maalieron näyttäessä viittä tehtyä ja 22 päästettyä. HJS sai viime viikonloppuna pistesarakkeeseen tärkeät kolme pistettä ja KaaPokin pääsi tasapelipisteen makuun Vantaan Jalkapalloseuran vieraana.

Hakanen kertoo olevansa hieman yllättynyt KaaPon nihkeästä alkukaudesta.

"Siellä on hyviä pelaajia varsinkin hyökkäyspäässä ja tuttuja pelaajia. Tiedämme heidän vaarallisuutensa. Tuntuu, että heillä on ollut paljon poissaoloja enkä tiedä mikä siellä on terveystilanne ollut viime aikoina, mutta vastaantuleva ryhmä nähdään huomenna. Jos sieltä nimilistalta tulee pelaajia takaisin kokoonpanoon niin kyllä he vahvistuvat. Joukkue on varmasti parempi kuin mitä sarjataulukko näyttää. Se ei kuitenkaan meidän hommaan vaikuta."

HJS pelaa huomenna kolmannen ottelunsa viikon sisään ja tiukan Haka-koitoksen jälkeen kysytään niin fyysistä kuin henkistä kovuutta, jotta pisteet matkaavat huomenna Kaarinasta bussikyydillä Hämeenlinnaan.

"Kyllä se tällaisessa ottelutahdissa on sekä että. Pelien välissä pitää palautua fyysisesti, mutta myös löytää henkistä latausta. Ei auta jäädä murehtimaan menneitä eikä ratsastamaan yksittäisillä jutuilla. Viimeiset kolme ottelua ovat olleet erinomaisia siinä mielessä ja huomenna on oltava valmis pelaamaan samalla ilmeellä. Sillä pärjätään varmasti."

KaaPo - HJS R.V.Group Areenalla Kaarinassa lauantaina 18.6. kello 17:00.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ