hjs-lare-4

HJS pelaa isoista pisteistä perjantaina – “Päästään playoffien makuun”

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on edessään tärkeiden pisteiden ottelu huomenna, kun Kaurialassa pelattavassa Kakkosen 14:n kierroksen ottelussa vastaan asettuu Tampereen Pallo-Veikot. Joukkueet ovat ennen perjantain otteluaan tasapisteissä sijoilla kuusi ja seitsemän TPV:n pitäessä ylempää sijoitusta paremman maalieronsa turvin.

HJS:n ja TPV:n kauden aiemmat ottelut ovat olleet tiukkoja vääntöjä. Kummatkin joukkueet voittivat kotiottelunsa maalein 1-0. TPV on osoittanut hyvää syyskuntoa kaatamalla kahdessa edellisessä ottelussaan juuri HJS:n ja Ilves/2:n.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen povaa tasaista taistoa perjantai-illalle.  

– Onhan tämä erikoista hinkata samoja vastustajia vastaan, ja tuoreessa muistissa aiemmat kohtaamiset ovat. Ei noissa peleissä hirmuisempia yllätyksiä ole kummallekaan ollut . Kahden tasaisen jengin välinen ottelu on tulossa. Tärkeitä pisteitä on jaossa ja se on meidän teesimme tulevaan otteluun, kertoo Hakanen.  

Huipputasaisessa B-lohkossa on vielä monta asiaa auki, sillä sarjapaikkansa ensi kaudelle ovat varmistaneet vasta Klubi 04, Ilves/2 ja Pargas IF. Muilla joukkueilla riittää vielä yllin kylllin pelattavaa. HJS on ensimmäisellä putoajan paikalla olevaa FC Espoota viisi pistettä edellä.  

– Etenemme pelin kerrallaan ja oman tekemisen laadullisuus vaikuttaa tulevaan. Jokainen peli on mittari ja jokainen peli on kilpailu, ja aina pitää lähteä tekemään parhaansa ja pikkuisen enemmän, jotta pisteitä voi ottaa. Pelaajat tietävät miten tiukkoja voittopelit ovat olleet ja toisaalta kuinka niukkoja pistemenetyksiä olemme kokeneet. Marginaalit ovat pienet ja perjantaina pitää onnistua ja nostaa huomattavasti tasoa sunnuntaista, jotta voimme pisteitä ottaa ja asemiamme sarjassa vahvistaa, Hakanen sanoo.  

– Nyt päästään playoffien makuun, Hakanen naurahtaa.  

HJS:llä on allaan 7-0-murskatappio sarjakärki Klubi 04:n vieraana. Hakanen kertoo, että tuo ottelu käsitelty ja katseet ovat tiukasti jo TPV-ottelussa.  

– Se reissu ei miellyttänyt ketään, mitä sieltä oli tuomisiksi. Paljon jäi parannettavaa, mutta se on yhteisesti käsitelty niiltä osin kuin on tarpeelliseksi nähty. Huomenna on aika näyttää, Hakanen toteaa.  

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ