Artikkeli 41, kuva 1

HJS saa Kakkosen cupin puolivälierään vieraita kaukaa pohjoisesta

HJS:n tähän asti mainiosti sujunut Kakkosen cup jatkuu sunnuntaina Säästöpankki-areenalla, kun lohkonsa puhtaasti kolmella voitolla klaaranneet hämeenlinnalaiset saavat vastaansa Rovaniemi Football Academyn. Vielä viime kaudella joukkue tunnettiin Rovaniemen Palloseuran kakkosjoukkueena. 

RoPS/2:sta nimensä RFA:ksi vaihtaneen seuran nimenmuutos juontuu siitä, että seura valittiin syksyllä mukaan UEFA Elite Youth Academy –akatemiaohjelmaan yhdessä Lapin urheiluopiston Santasportin kanssa. Akatemiaohjelman tarkoituksena on tukea koulun ja urheilun yhdistämistä.  

Kakkosen cupissa rovaniemeläiset ovat HJS:n tapaan olleet tähän asti vain voitokkaita, kun joukkue valloitti oman kolmen joukkueen lohkon nimiinsä kuudella pisteellä. Lohkovaiheessa kaatuivat JS Hercules numeroin 2-1 ja Oulun Luistinseura lukemin 4-2.  

Viime kaudella Kakkosen C-lohkossa pelannut joukkue sijoittui sarjassaan toiseksi.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen odottaa sunnuntain peliä mielenkiinnolla.

– Vastustajasta meillä on jonkin verran toisen käden tietoa, mutta totta kai kysymysmerkkejä on enemmän vastustajan suhteen kuin näiden tuttujen kilpakumppaneiden kanssa. Sekin on hyvä asia, että joudutaan pelissä sopeutumaan vastustajan osaamiseen ja pelitapaan, Hakanen miettii. 

Hakanen on tyytyväinen tähänastiseen Kakkosen cupin antiin, mutta odottaa joukkueeltaan vielä lisää. Suomen cupin 16 parhaan vaihe odottaisi kahden voiton päässä, sillä Kakkosen cupin kaksi parasta joukkuetta pääsevät jatkoon tästä kisan vaiheesta.  

– Lohkovaiheen esitykset olivat tuloksellisesti hyviä ja pystyimme pelaamaan viisi hyvää puoliaikaa kuudesta. Se on vuodenaikaan nähden hyvä suoritus. Samalla joukkueen rakentaminen eteni pelien välillä ja ehdimme nähdä kentällä kaikki tämän hetken sopimuspelaajat, Hakanen summaa.

Hakasen mukaan joukkue on valmiina taistelemaan voitosta, vaikka joukkueen terveystilanne asettaakin pieniä haasteita.

– Meillä on vähän sairastelua ja pikkukolhuja, mutta eiköhän tästä sunnuntaille saada vielä hyvät kokoonpanot jalkeille. 

Kakkosen cupin puolivälieräottelu HJS – RFA sunnuntaina 16.2. kello 14.30 Säästöpankki-areenalla. Liput 8 euroa, HJS:n jäsenet ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Myös kausikortillisilla on vapaa pääsy cup-otteluihin. Tervetuloa!  

Kuva: Riku Hasari

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ