210611-TPV-HD

HJS syöksyy TPV:n kimppuun

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jahtaa perjantaina kauden ensimmäistä voittoaan, kun Kaurialaan saapuu vastustajaksi Tampereen Pallo-Veikot. Kautensa tasapelillä ja tappiolla aloittaneet hämeenlinnalaiset janoavat kauden avausvoittoaan nihkein tuloksin käynnistyneen Kakkosen kauden jatkeeksi. Myös tamperelaisilta on vielä avausvoitto ottamatta, sillä joukkueen saldo on samanlainen kuin HJS:llä: tasapeli ja tappio. TPV:n tasapelipiste tuli FC Jazzilta (0-0) ja tappio Honka Akatemiaa (4-0) vastaan.

TPV:n ryhmä koki paljon muutoksia viime kaudesta ja joukkueen pelaajisto koostuu lähes pääosin 2000-luvulla syntyneistä pelaajista. Joukkuetta veikkailtiin talven aikana putoamiskamppailuun, mutta harjoituskauden otteluiden pelillinen anti antoi osviittaa siitä, ettei TPV myy nahkaansa halvalla, vaan taistelee vahvasti sarjapaikastaan.

– TPV on muuttunut profiililtaan nuorempaan ja vauhdikkaampaan suuntaan. Pelaamisessa on samoja elementtejä kuin viime kaudella, mutta hyökkääminen on mielestäni jonkin verran suoraviivaisempaa nykyään, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS on tuloksellisesti kangerrellut kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Sekä KaaPo- että SalPa-otteluissa HJS on päästänyt vastustajansa kahden maalin karkumatkalle. Ensimmäisen maalin rooli on perjantaina tärkeä.

– Uskon, että olemme oppineet läksymme. Maalit muuttavat aina pelin luonnetta ja takaa-ajajan asemassa urakka luonnollisesti on haastavampaa, Hakanen muistuttaa.

HJS saa riveihinsä takaisin kahden ottelun pelikiellon kauden alkuun lusineen Prince Mokuman. Muuten pelaajatilanne on Hakasen mukaan vielä haastava.

– Muutama lievä loukkaantuminen verottaa, mutta onneksi saamme ainakin huomenna tarpeen mukaan A:sta täydennettyä kokoonpanoa. Princen paluu totta kai tässä tilanteessa on erittäin hyvä asia.

Jalkapallonnälkäinen yleisö pääsee perjantaina vihdoin Kaurialaan, kun HJS ottaa yleisöä kuuteen 50 hengen lohkoon.

– Yleisölle pelaamista ovat kaikki odottaneet. Mahtavaa, että saamme taas portit auki! Huomenna haluamme saada yleisön tueksemme ja esiintyä mahdollisimman hyvin!

 

Ottelujärjestelyt

Kaurialaan lohkotaan perjantain otteluun 6 kappaletta 50 hengen lohkoja:

Lohko A: Aurinkokatsomo, johon otamme 50 HJS junioria.
Lohko B: Anniskelualue, K18
Lohko C1: Anniskelukatsomo pääkatsomossa, K18
Lohko C2: Pääkatsomo, ikärajaton
Lohko D1: Pääkatsomo, ikärajaton
Lohko D2: Pääkatsomo, ikärajaton

HJS:n kausikortin ostaneille on lähetty sähköpostiin ohjeet oman paikan varmistamisesta perjantain otteluun ja yleinen lipunmyynti alkoi torstaina kello 12.00.

Liput ovat myynnissä perjantain aikana vielä seuraavasti:

11.6. 12.00 - 16.00 Linnanpuiston Minigolf (Niittykatu 6)
11.6. 16.00 - 18.00 HJS Hämeenlinna toimisto (Matti Alangon katu 24)

HUOM! Porteilla ei ole lipunmyyntiä - Kaurialan lipunmyynti Matti Alangon kadun ja Brahenkadun risteyksessä!

Aikuiset 10€
Alennusryhmät 5€
(Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät,  0-18-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)

Jos haluaa ekslusiivisemman kokemuksen, niin HJS Goes Terde -tapahtumaan klubin terassiravintolaan:

%7D]https://www.facebook.com/events/465290117904915?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ