O49A0191-Edit-Edit (1)

HJS kärsi 2 - 4 (0-3) tappion kotikentällään Järvenpään Palloseuraa vastaan lauantaina.

HJS kärsi tappion JäPS:lle

HJS:n maalit

1 - 3 Jonni Thusberg
2 - 4 Lauri Kesti

HJS kärsi lauantaina 2-4 tappion Kakkosen A-lohkossa pelaavalle Järvenpään Palloseuralle, joka iski 20 minuuttiin kolme maalia Miro Schwalenstöckerin toimesta. Ensimmäisen jakson murheellisten lukemien jälkeen kotijoukkue terästi otteitaan vaihtojen myötä ja toisella jaksolla kotijoukkue pääsikin paremmin peliin mukaan. Oivaan maalivireeseen viime otteluissa äitynyt Jonni Thusberg viimeisteli Santeri Steniuksen oivasta syötöstä tilanteeksi 1-3,  mutta JäPS:n viimeisin profiilihankinta Aleksi Ristola upotti HJS:n takaa-ajon tekemällä vieraiden neljännen maalin. HJS:n 4-2 kavennusmaali oli Lauri Kestin erittäin tyylikäs soolomaali ottelukellon näyttäessä täyttä aikaa.

"Kolmijakoinen ottelu"

HJS:n valmentaja Jaakko Puronaho näki ottelun kolmivaiheisena ja harmitteli joukkueen heikkoa ensimmäistä puolituntista, joka maksoi tänään mahdollisuuden pelata voitosta.

- Hyvin kaksijakoiset fiilikset pelistä. Peli voidaan jakaa kolmeen eri vaiheeseen meidän osalta, ensimmäiseen puoleen tuntiin, sitä seuranneeseen varttiin sekä toiseen jaksoon. Ensimmäiset puoli tuntia olimme vaikeuksissa sekä pallollisest,i että puolustussuuntaan. Hukkasimme palloja aivan liian helposti ja olimme hermostuneita ja puolustussuuntaan jouduimme 1vs1 tilanteisiin joita hävisimme vastustajan hyviä yksilöitä vastaan. Sen jakson aikana he rokottivat kolme kertaa. Sitten joukkue heräsi ja selviydyimme toisen jakson lopun paremmin ja pääsimme myös pallollisesti pidempiin hyökkäyksiin.

Toisen jakson pirteämpi esitys oli tutumpaa HJS:ää valmennuksen mielestä.

- Toiselle jaksolle astelimme ihan eri näköisinä ja hallitsimme kenttätapahtumia hyvin pitkälti. Prässimme oli tehokasta ja pääsimme lähemmäksi vastustajan avaavia pelaajia sekä voitimme kakkospalloja. Sitä kautta päästiin paremmille paikoille ja tuloksena toisen jakson kaksi maalia.

Järvenpään Palloseura oli hyvä mittari Kakkosen kärkipään vastustajista.

- Vastustaja on erittäin hyvä Kakkosen joukkue joka varmasti tulee taistelemaan A-lohkossa kärkisijoista. Tästä pelistä pitää ottaa vahvuudet mukaan ja miettiä miten pystymme estämään jatkossa vastaavanlaiset pelin alut.

Eero Viljanen piti maalinsa puhtaana Cupin avausottelussa.
Kuva: Kai Savonniemi

Eero Viljanen joutui antautumaan neljästi JäPS:n viedessä voiton harjoitusottelussa Meijerin Kentällä

"Emme olleet valmiina otteluun"

HJS:n maalivahtina hyviä otteita talven otteluissa esittänyt Eero Viljanen ei ollut tyytyväinen joukkueen suoritukseen tänään ottelun alussa.

- Ensimmäinen puoliaika 30min kesti, että päästiin peliin mukaan. Tuntui vähän ettei oltu ihan valmiita vastustajan fyysiseen peliin, halpoja maaleja päästettiin ja oli liian iso etumatka kiriä enää toisen puoliajan hyvälläkään esityksellä. Tälläiset otteet eivät ole meiltä hyväksyttäviä, pystymme paljon parempaan.

Toisen jakson selkeä parannus tekemiseen on oli Viljasen mukaan sitä HJS:ää, jota katsojat saavat nauttia myös kauden aikana.

- Ylpeä saa kyllä olla toisesta puoliajasta siihen miten tultiin 0-3 tappio asemassa ja vietiin täysin peliä. Vaihdot ja roolien terävöittäminen tauolla toivat selkeyttä pelaamiseen ja palasimme omalle tasolle kentällä. Toisen jakson otteet olivat sitä tasoa, jolla pystymme pelaamaan ja jota haluamme tarjota myös katsojille kauden aikana.

Joukkueen pelaaminen on kehittynyt ja monipuolistunut talvikauden aikana.

- Meidän pelaamiseen on tuotu valmennuksen toimesta uusia elementtejä, jotka sopivat joukkueelle. Otteet ovat talvikauden aikana olleet vahvoja ja pelaamisemme on ollut nousujohteista, tämän päiväinen ensimmäinen jakso menee työtapaturmaksi joka ei saa toistua.

- Tilanteiden päättämistä hyökkäyspäässä ja oman boksin puolustamista pitää vielä kehittää.

SEURAAVA OTTELU

24.4.2021

Lahden Reipas - HJS

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ