Artikkeli 43, kuva 2

HJS tasapeliin FC Hakan kanssa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue aloitti kauteen valmistavat harjoitusottelut pelaamalla 2-2 (0-0) tasapelin perjantai-iltana Säästöpankki Areenalla Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kanssa. Runsaslukuinen Säästöpankki Areenan yleisö näki agressiivisesti prässänneen kotijoukkueen, joka laittoi Ykkösen näytöstyyliin voittaneen Hakan pelinavaamisen ja rakentelun paikoin todella ahtaalle.

HJS:n maaleista vastasivat testijaksolla oleva Jan-Erik Isosomppi ja ensimmäisen pelinsä miesten tasolla pelannut 2004-syntynyt HJS juniori Simo Paakkanen.

Kotijoukkueen kokoonpanossa pelasi ottelussa useita testipelaajia, jotka jättivät itsestään positiivisen kuvan päävalmentaja Lauri Hakaselle.

– Ajankohtaan ja vastustajan tasoon peilattuna meiltä oli erittäin ehjä suoritus. Saimme nähtyä myös testijaksolla olevat pelaajat tositoimissa laadukasta vastustajaa vastaan, sillä Haka tuli otteluun vahvalla kokoonpanolla.

– Joukkueen peli-ilmeeseen ja pelaajien ennakkoluulottomaan peliin olen erittäin tyytyväinen. Uudet pelaajat ovat tulleet vahvalla tekemisellä mukaan joukkueeseen ja nostaneet myös kilpailua pelipaikoista  arjessa. Meiltä puuttui vielä kokoonpanosta useita viime kauden runkopelaajia. Tästä on hyvä jatkaa lyhyen omatoimisen jakson jälkeen työntekoa joukkueena loppiaisen jälkeen.

Joukkueen rakentaminen hyvässä vauhdissa

HJS:n joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla jo joulukuussa ja uusia pelaajasopimuksia niin viime kauden runkopelaajien kanssa kuin uusienkin pelaajien kanssa julkaistaan jo joulukuun lopun ja tammikuun aikana.

Julkaistut sopimukset ja viime kaudesta jatkuneet sopimukset:

Paavo Ahola

Giscard Mosamete

Valtteri Kaarna

Santeri Stenius

Eero Lamberg

Valtteri Lähde

Ossi Lehtonen

Miika Paussu

Lasse Kivinen

Mikko Kalervo

Elmeri Supperi

Gaaid Abdi

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (MV)

Paavo Ahola (C)

Giscard Mosamete

Valtteri Paananen

Timo Viljanen

Gaaid Abdi

Prince Mokuma

Kasmir Arminen

Ossi Lehtonen

Joona Dyster

Arttu Raittinen

Vaihdosta kentälle:

Eero Lamberg

JP Lana

Miika Paussu

Simo Paakkanen

Lucas Leinonen

Lasse Kivinen

Juuso Kemppainen

Jan-Erik Isosomppi

Leevi Ahola

HJS:n maalit

1-1 Jan-Erik Isosomppi

2-1 Simo Paakkanen

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ