Artikkeli 50, kuva 1

HJS 1-1 (0-1) tasapeliin lauantaina Lahdessa Reippaan vieraana. Vierasjoukkueen johtomaalista vastasi Santeri Stenius.

Tasapeli Lahdesta lauantaipuhteeksi

Reipas - HJS 1 - 1 (0-1)

0-1 Santeri Stenius
1-1 Jussi Hauhia

HJS jatkoi harjoitusotteluita lauantaina kohtaamalla Kakkosen A-lohkoon valmistautuvan Lahden Reippaan. Vierasjoukkueen johtomaalista vastasi hyvän ottelun pelannut Santeri Stenius

HJS:n valmentaja Jaakko Puronaho näki ottelussa paljon hyvää. Erityisesti ottelun alku tyydytti, sillä joukkueen peli käynnistyi edellisessä harjoitusottelussa Järvenpään Palloseuraa vastaan tahmeasti.

- Tasainen ja hyvävauhtinen ottelu laadukasta, äijämäistä joukkuetta vastaan. Ensimmäisellä jaksolla pystyttiin puolustamaan loistavasti korkealta ja saatiin riistoja hyvillä sektoreilla ja niistä luotua paikkoja. Samoiten syvältä lähdöt onnistuivat hyvin. Siitä osoituksena ensimmäinen maali hienon laitamurtautumisen kautta. Myös syvällä puolustettiin kurinalaisesti ja tuettiin vieruskaveria.

- Toiselle jaksolle Reipas tuli vahvana ja otti hallinnan vahvemmin itselleen. Pystyimme vielä vartin verran pelin virtauksessa hyvin mukana, mutta ennakkoon suunniteltujen vaihtojen myötä meidän rytmi hieman katosi ja välimatkat alkoivat suurentua jonka jälkeen vastustaja pääsi vaarallisemmin meidän boksin sisään. Lopulta vastustaja pääsi rikkomaan meidän kuparisen kulmasta.

Loukkaantumisista toipunut Lauri Kesti näki myös ottelun ensimmäisellä jaksolla paljon hyvää.

- Eka puoliaika oli hyvin hallinnassa ja pelin kontrolli näytti olevan meillä. Saatin luotua suhteellisen monta hyvää maalintekopaikkaa ja oli hyviä pallon hallinta jaksoja. Tokalla puoliajalla peli muuttui aika paljon rikkonaisemmaksi ja jouduttii puolustaa pitkiä jaksoja eikä onnistuttu huolehtimaan tarpeeksi hyvin pallosta.

HJS:n kokoonpano Lahdessa

Miika Santamäki
Eppu Kallio
Valtteri Paananen
Elmeri Supperi
Joona Dyster
Miika Paussu
Kasimir Arminen
Karzan Jawanmiri
Eero Lamberg
Santeri Stenius
Jonni Thusberg

Vaihdosta kentälle:

Eero Viljanen
Lauri Kesti
Otto Kautto
Eetu Pellikka
Simo Paakkanen
Matti Nokkonen
Veikko Lamminmäki

Seuraava kotiottelu - linkistä klikkaamalla Solidsportin kanavalle

HJS kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa lohkon suosikkeihin kuuluvan Ilves/2:n.

HJS - Ilves/2 torstaina 29.4. kello 18.30. Ottelu näytetään suorana HJS:n Solidsport-kanavalla (€).

Peli pelataan Meijerin Kentällä ja pyydämme, että yleisöä ei kokoonnu kentän ulkopuolelle katsomaan ottelua.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ