Artikkeli 52, artikkelikuva 1

Ossi Lehtonen osui Reippaan verkkoon

HJS voittoon Reippaasta

HJS - Reipas 3 - 2 (2-0)

HJS:n maalit:
Eemeli Raittinen
Santeri Stenius
Ossi Lehtonen

HJS palasi voittojen tielle lauantain harjoitusottelussa Lahden Reipasta vastaan. Viikon toisessa ottelussa nähtiin kentällä huomattavasti paremmalla liikkeellä varustettu kotijoukkue, tasonnosto keskiviikon Atlantis otteluun oli selkeä sillä jo ensimmäisen vartin aikana HJS siirtyi ottelussa 2-0 johtoon.

Ensimmäisellä jaksolla HJS vastasi ottelun kulun määrittämisestä ja etenkin vasemmalla laidalla ottelua dominoivat hyökkäyssuuntaan Miika Paussu sekä Ossi Lehtonen, jonka otteissa ei varusmiespalveluksen aiheuttamat tauot näy kentällä. Myös Santeri Stenius ja Eemeli Raittinen olivat hyvällä pelipäällä aiheuttaen ongelmia vierasjoukkueen puolustukselle. Toisella jaksolla kenttätapahtumat hieman tasoittuivat ja Reipas pääsi myös otteluun paremmin mukaan. Tunnin pelin kohdalla vieraiden Tomi Kult pääsi kaventamaan ottelun kotijoukkueen heikosti hoidetun erikoistilanne puolustamisen jälkeen. Myös vieraiden toinen maali aivan ottelun lopussa syntyi erikoistilanteesta, jossa pallo jäi pomppimaan kotijoukkueen maalille.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen oli tyytyväinen ottelun jälkeen joukkueen peli-ilmeeseen ja kentällä tehtyyn työmäärään.

- Otettiin makoisa voitto viikon toisesta ottelusta! Olen tosi tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja työmäärään voiton eteen. Meille oli tärkeää saada tuntumaa näistä tiiviin ottelutahdin peleistä ja niihin valmistautumisesta. Se oli yhtä lailla harjoitusta valmennukselle, miten viikkoa on suunniteltu ja viety läpi kuin pelaajille, miten he pystyvät palautumaan, valmistautumaan ja keskittymään nopealla tahdilla uuteen peliin.

- Muutaman vaihdon kautta saatiin jalkeille erittäin energinen avaus. Ensimmäisellä jaksolla saatiin paljon riistoja vastustajan kenttäpuoliskolla ja kontrolloitiin peliä. Pallollisesti olimme myös hyviä ja pystyimme luomaan pidemmillä syöttöketjuilla painetta Reippaan päätyyn ja pakottamaan heitä puolustamaan melko syvällä omalla alueella. Muutaman kerran Reipas pääsi hyökkäämään nopeasti meidän linjaa vastaan silloin varsinkin heidän oikean laidan yksilötaito nousi esiin. Pari tiukkaa paikkaa selvitettiin ja jakson edetessä ymmärrettiin jo paremmin tuen merkitys näissä tilanteissa.

- Vahvan ensimmäisen jakson aikana teimme kolme maalia ja otimme tukevan otteen voitosta. Reippaan kavennusmaalit olivat pikkuisen halvan makuisia molemmat, mutta hyvä muistutus siitä, että puolustuspäässä meillä on edelleen parantamisen varaa.

- Kokonaisuutena olen tyytyväinen esitykseen ja varsinkin siihen, että pallollisesti vaikeamman Atlantis-pelin jälkeen saimme taas omia pelaamisen tapoja hyödynnettyä monipuolisemmin. Eemeli pääsi tässä pelissä myös jo paljon paremmin mukaan ja pystyimme hyödyntämään häntä pelin eri vaiheissa. Tegralle myös ensimmäiset minuutit edustusjoukkueessa ja hyvä, tasapainoinen esitys myös häneltä. Armeijan pojat esiintyivät myös edukseen ja vaikka peli- ja harjoitustuntuma on vähäinen, olivat kaikki hyvällä pelipäällä.

HJS:n kokoonpano HJS - Reipas ottelussa

Valtteri Lähde
Lasse Kivinen
Valtteri Paananen
Elmeri Supperi
Eero Lamberg
Miika Paussu
Kasimir Arminen
Otto Kautto
Eemeli Raittinen
Santeri Stenius
Ossi Lehtonen

Vaihdosta kentälle:

Cisgard Mosamete
Lauri Kesti
Joona Dyster
Tegra Mukuna
Prince Mokuma
Karzan Jawanmiri
Eetu Pellikka

Kenraaliharjoitus Kotkassa lauantaina

Pitkä harjoituskausi päättyy HJS:n osalta tulevana lauantaina, kun joukkue vierailee viimeisessä harjoitusottelussa Kotkassa Arto Tolsa Areenalla Peli-Karhujen vieraana.

Tosipelit HJS aloittaa Kakkosen B-lohkossa lauantaina 29.5. kotiottelulla Kaurialasssa, kun perinteinen Kakkosen seura Kaarinan Pojat saapuu testaamaan Kaurialan Stadionin nurmen tason. HJS tiedottaa ottelun järjestelyistä erikseen!

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ